BULANCAK 70 DÖNÜM BÜYÜYOR

GÜNDEM 03.08.2017 - 14:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4725+ kez okundu.
 

BULANCAK 70 DÖNÜM BÜYÜYOR

Bulancak Belediye Meclisi tarafından alınan karara göre Karadere ve İskele arasında 70 dönümlük fuar alanı oluşturmak amacıyla gerekli yazışmaların bakanlığa gönderildiği öğrenildi.
Bir süredir tartışmalara konu olan Bulancak sahil şeridinde ki duble otoyolun kenarındaki iş yerleri ile ilgili kamuoyunun merak ettiği, burada yapılacağı belirtilen dolgu alanı için bakanlığa gönderilen projenin onayının beklendiği öğrenildi. Bulancak Belediyesi tarafından hazırlanan ve 'Fuar alanı’ olarak geçecek alanın dolgu çalışmasının bakanlık onayından sonra başlayacağı ifade edildi. Bulancak Karadere Mevkii ve İskele başı mevkii arasında yapılacağı planlanan 70 dönümlük fuar alanı için yaklaşık 20 kamu kurumu ve 3 bakanlığın onayı alınacak. Bu işlemlerden sonra da Bulancak Belediyesi tarafından, Bulancak için önemli olan dinlenme ve sosyal tesislerinin Bulancak sahiline ayrı bir hava katacağı belirtiliyor. Ulaştırma-Bayındırlık ve İmar Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve Çevre Bakanlığının ayrı ayrı onaylamasından sonra fuar alanı için bir sıkıntının kalmayacağı ve Bulancak Belediyesinin hızla dolguya başlayarak 1-2 yıl içinde fuar alanını tamamlayacağı bildirildi. Fuar alanı tamamladıktan sonra kıyı kanuna göre buradaki tesislerin ve işyerlerinin ihale ile kira yada satışı yapılacak. Fuar alanı dolgusu içinde bakanlıkların yılsonuna kadar onayının gelmesi bekleniyor. 
Bulancak Belediye Meclisi tarafından alınan karara göre Karadere ve İskele arasında 70 dönümlük fuar alanı oluşturmak amacıyla gerekli yazışmaların bakanlığa gönderildiği öğrenildi.

Bir süredir tartışmalara konu olan Bulancak sahil şeridinde ki duble otoyolun kenarındaki iş yerleri ile ilgili kamuoyunun merak ettiği, burada yapılacağı belirtilen dolgu alanı için bakanlığa gönderilen projenin onayının beklendiği öğrenildi.

Bulancak Belediyesi tarafından hazırlanan ve 'Fuar alanı’ olarak geçecek alanın dolgu çalışmasının bakanlık onayından sonra başlayacağı ifade edildi.

Bulancak Karadere Mevkii ve İskele başı mevkii arasında yapılacağı planlanan 70 dönümlük fuar alanı için yaklaşık 20 kamu kurumu ve 3 bakanlığın onayı alınacak. Bu işlemlerden sonra da Bulancak Belediyesi tarafından, Bulancak için önemli olan dinlenme ve sosyal tesislerinin Bulancak sahiline ayrı bir hava katacağı belirtiliyor.

Ulaştırma-Bayındırlık ve İmar Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve Çevre Bakanlığının ayrı ayrı onaylamasından sonra fuar alanı için bir sıkıntının kalmayacağı ve Bulancak Belediyesinin hızla dolguya başlayarak 1-2 yıl içinde fuar alanını tamamlayacağı bildirildi.

Fuar alanı tamamladıktan sonra kıyı kanuna göre buradaki tesislerin ve işyerlerinin ihale ile kira yada satışı yapılacak. Fuar alanı dolgusu içinde bakanlıkların yılsonuna kadar onayının gelmesi bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.