Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Polat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Polat'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette konuşma yapan Başkan Akpınar, " Geçtiğimiz günlerde Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimleri yapıldı ve Mehmet Yaşar Polat başkanlığa seçildi. Bu kapsamda bizlerde yönetim kurulundan arkadaşlarımızla Başkan Polat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bütün sivil toplum örgütleri kardeştir. Ayrıca bütün çalışmalarda etkili olabilmek adına birlik ve beraberlik gerektiriyor. Bizler bütün sivil toplum örgütlerimizle birlikte hareket etmeyi amaçlıyoruz. Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Polat'a ve yönetim kurulu arkadaşlarına görevlerinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti  dile getiren Başkan Polat, "Ziraat Odası Başkanımız Sayın Hasan Akpınar ve yönetimine bizleri  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. başkanımızın da ifade ettiğigi gibi bütün sivil toplum örgütleri dayanışma içerisinde olması gerekmekte. Bizlerde bunun bilincindeyiz. İnşallah bizlerde bundan sonra diğer sivil toplum örgütlerimizle istişare içerisinde olacağız. Yeni bir yönetim olarak daha güzel günlerin bizleri beklediğine inanıyorum.Başkan Akpınar'a ve yönetim kurulundan arkadaşlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi