Yahşihan´da 7380 oy alacağız

 

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde alacağı tahmini oy oranını açıkladı.

 

YÜZDE 59,4 OY ALACAĞIZ

Yerel seçimlerde AK Parti´nin adayı olan, Yahşihan´da yaşayan tüm vatandaşların oyuna talip olan Ahmet Sungur, “31 Mart yerel seçimlerinde kazanmak için yüzde 59,4 oy gerekiyor, bizde bunu başaracağız. Biz Yahşihan´da tahmini olarak 7 bin 380 oy alacağız diye umut ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi 4 bin 070, CHP ve İYİ Parti´nin ortak adayı ise bin 50 oy alacak diye tahmin ediyoruz”

 

SANDIKTAN ÇIKMAK BİZE NASİP OLACAK

Yahşihan´da 14 bin 638 seçmenin olduğunu söyleyen Sungur, “14 bin 638 seçmenin yüzde 85´inin sandığa gideceğini düşünürsek 12 bin 500 seçmen yapar. 12 bin 500 seçmenin 7 bin 380´ini biz alacağız. Yahşihan´da 5 parti seçime giriyor. Bunlar AK Parti, İYİ Parti, Saadet Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi´dir. Sandıktan 2 dönemdir çıkmak bize nasip oldu, inşallah 3 dönemde bize nasip olacak”

 

BU KADAR OYU SANDIĞA NASIL ALDIRACAĞIM

Konuşmasında bir örnek veren Sungur, “Metehan Çinliler ile savaşa giriyor. Yukarıdan Çinlilere bakıyor Metehan´ın ordusu 30 bin kişi, Çinlilerin ordusu da 300 bin kişi. Asker zannediyor ki Metehan korktu. Askerler Metehan´a ne düşünüyorsun diye sordular. Diyor ki bu kadar Çinliyi nereye gömeceğim ben onu düşünüyorum. Ben de bu kadar oyu hangi sandığa sığdıracağım onu düşünüyorum”

 

30 MART´TA MİTİNG YAPACAĞIZ

Büyük miting tarihini veren Başkan Sungur, “Büyük mitingimiz 30 Mart saat 16.00´da yapılacaktır. Açılışımızı 3 bin kişi ile çiğ köfte organizasyonunu 7 bin kişi, mitingimizi ise en az 10 bin kişi ile yapacağız.  Sonuçlarımızı açıkladım. Gidenleri gelenleri hesapladık. 3 farklı ekip tarafından yapılan çalışmalar sonrası bu neticeleri ortaya çıkardık. Bizler sizlerden aldığımız destek ile çalışmalarımıza devam ediyoruz”

 

ÇALIŞAN ADAM HATA YAPAR

Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor! Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor!

Her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiğini dile getiren Sungur, “Hatalarımız olmuştur. Çalışan adam her zaman hata yapar. Çalışmayan adam ise iftira atar. Bizim iftira atacak bir yanımız yok. 11 gün boyunca bizler sahadayız, arazideyiz. Bir fazla oyu nasıl alırız bunun çalışmasını yapıyoruz. Biz doğru bildiğimizi yaptık, ama bazılarına göre doğru olmamış olabilir. Çünkü biz insanız”

 

SANDIKTAN BİZ ÇIKACAĞIZ

Bu güzel atmosferi 11 gün boyunca bozmayacaklarını söyleyen Sungur, “Miting günü meydanlarda olacağız. 11 gün sabır edeceğiz, 11 gün dua edeceğiz, 11 gün yapmış olduğumuz işlerin üzerine koyarak götüreceğiz. Allah´ın izniyle 11 gün sonunda ise sandıktan biz çıkacağız. 31 Mart günü saat 17.00´da sandık kapanacak. Kimse sandıktan ayrılmasın. Herkes okullarında bulunsun” diye çağrıda bulundu. Haber: Emel Selci