Başkan Ağaoğlu Forvet transferi için saat verdi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yapacakları forvet transferi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Başkan Ağaoğlu Forvet transferi için saat verdi

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu telefonla bağlandığı canlı yayında forvet transferi ile ilgili olarak açıklamalarda bulunurken transferin 48 saat içinde netleşeceğini söyledi.

Başkan Ağaoğlu sorulan soru üzerine “Anlaştığımız yada protokol imzaladığımız zaman söyleyebileceğimiz bir isim. Çarşamba günü netliğe erecek. Görüştüğümüz oyuncular var. Çarşamba günü 48 saat sonra neyin ne olduğunu herkes görecek. Santini Bonservis ücreti olan bir oyuncu. Biraz daha işin diğer tarafındayız. O nedenle çalışmalar uzun sürdü. Biraz fazla emek sarfedip. Paramızın tam karşılığının daha fazlasını almaya çalışıyoruz” dedi.

Yusuf Yazıcı ile ilgili olarak konuşan Ağaoğlu, “Yusuf’u gerçek değerini yansıtan bir araka değildi. Yusuf Abdülkadir diğer çocuklar bizim göz bebeğimiz. En değerlimi benden almak isteyen ona göre davranmak zorunda. Dolayısıyla böyle bir şey olmadı. Önümüzdeki günlerin ne getireceği belli olmaz. Para ile işimiz yok. Para peşinde olsaydık ekonomik sıkıntının canımızı en fazla yaktığı dönemlerde bu işin içine girerdik. Genç oyuncularımız takımımızın futbolcusu olarak baktığımız figürler değiller. Bunlar bizim projemizin marka temsilcileri. Bu sadece futbolcu transferi olarak düşünülmemeli” şeklinde konuştu.

Gri forma tanıtımı için hazırlanan ve dünya genelinde ses getiren klip konusunda açıklamalarda bulunan Ahmet Ağaoğlu, “Bizim kulübümüzde herkes yaptığı işe ruhunu katarak yapıyor. Biz bir kent takımıyız. Herkes aidiyet duygusuyla hareket eden insanlar. Sosyal medya ekibimizde bu işe ruhunu katıyor. Milyonlarca lira döküp yapamayacağınız işleri yapıyorlar. Bu kulübü sevenlerin neler düşündüğünü çok iyi bildikleri için çok iyi işler çıkarıyorlar. İnanılmaz işler çıkarıyorlar. Herkes ruhunu katarak bu işi yapmaya çalışıyor. Bunun içinde bütün kulüp çalışanları var. Aynı hedef için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Ahmet Ağaoğlu, Abdülkadir Ömür’e ayakkabısını vermesi ile ilgili olarak “Koşu antrenmanı vardı. Abdülkadir koşu ayakkabılarını otelde unutmuş. Otele gidildi ama uzun sürdü. Abdülkadir yalınayak koşmak istedi. Allah Korusun ufak bir kesik, taş parçası ayakta ciddi bir enfeksiyona sebebiyet verebilir. O şekilde koşmaya çalışınca teklif ettim. O başta almak istemedi ama sonra aldı. Ayakkabı bende imzalatıp açık artırma ile satacağım. Klasik bir yönetim değil bu. Ben kendimi başkan olarak görmedim. Ben bu kulübün bir parçasıyım. Ama bu hizmetin layıkıyla yapılması lazım” dedi. 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor