Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Ağan,Ak Parti Bayramlaşma Törenine Katıldı

Başkan Ağan,Ak Parti Bayramlaşma Törenine Katıldı

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan Vatandaşlar İle Bir Araya Gelerek Bayramlaştı.

Ak Parti İlçe Başkanı Sait Ağan Ak Parti İl Başkanlığının Düzenlediği Bayramlaşma Programında Vatandaşlar İle Bir Araya Gelerek Vatandaşların Bayramını Kutladı.

Ak Parti İl Başkanlığı bayramlaşma törenine Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri,Halil Özşavlı,İl Başkanı Bahattin Yıldız,,MKYK Üyesi Vildan Polat, Ş.Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı,İlçe Başkanları İlçe Belediye Başkanları İle Beraber Teşkilatın Ve Halkın Bayramını Kutladı.


Başkan Ağan ; Bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği, dargınların barıştığı günler olduğunu söyleyen Başkan Ağan 11 Ayın Sultanı Ramazan ayını geride bıraktık. Öncelikle bu ayda yapılan ibadetleri ve tutulan tüm oruçların Allah katında kabul olmasını diliyoruz. Bizi bayrama ulaştıran yüce Allah’ımıza şükürler ediyoruz. Ramazan Bayramının milletimiz ve İslam alemi için huzur, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Bu vesileyle başta Karaköprülü hemşerilerim olmak üzere, milletimiz ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan