19-Nisan-2024 15:04:53

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
Başka siyasi görüşten biri yapsaydı yer yerinden oynardı!

Başka siyasi görüşten biri yapsaydı yer yerinden oynardı!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni’ne geç kaldığı ortaya çıktı. CHP’li değil de başka bir isim bunu yapsaydı sosyal medyada yer yerinden oynardı ancak ne hikmetse kimseden “çıt ses” çıkmadı!

Valilik Zabıta Müdürü’nün çelenk sunum görüntülerini yayınlamadı!

Bolu Valiliği resmi sitesi “www.bolu.gov.tr” adresinde Zabıta Müdürü’nün çelenk sunum görüntülerine yer verilmemesi dikkat çekti. Siteye aktarılan toplu resimlerin tamamında Tanju Özcan kadrajda görüldü. Bolu Valisi ve Garnizon Komutanı’nın çelenk sunum görüntüleri ise resmi sitede yer aldı.

Sosyal medyada küçük bir kesimin tartışmaya açtığı konuda; “nerede Atatürk sevdalısı CHP’liler?” yorumları yapılırken Bolu Belediye Başkanı Özcan, törene geç kalmasıyla ilgili sağlık sorunlarını öne sürdü.

Çelengi Zabıta Müdürü koydu

İstiklal Harbi Başkumandanı ve Büyük Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yıl dönümü anma törenlerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geç kalınca Belediyenin çelengini Zabıta Müdürü Fikret Er koydu.

Uyuya mı kaldı?

Bazı iddialara göre ise, Bolu Belediye Başkanı CHP’li Özcan uyuyakaldı. Bu nedenle törene katılamadı. Törene çelenk sunumundan sonra katılan Başkan Özcan’ın uzun süre saatine bakması dikkat çekti.

Cevap bırakın