Başı ve kolları olmayan ceset kayıp balıkçıya ait çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Başı ve kolları olmayan ceset kayıp balıkçıya ait çıktı

4 ay önce sahile vuran başı ve kolları olmayan cesedin kayıp balıkçıya ait olduğu ortaya çıktı. Talihsiz balıkçı, geçtiğimiz şubat ayında Hatay'ın İskenderun ilçesinde avlanmak için denize açılmış, kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

11.12.2019 18:17  Güncelleme: 08:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 4 ay önce Sarıseki sahiline vuran, başı ve kolları olmayan cesedin balık avı için denize açılan Hakan Şen'e (35) ait olduğu belirlendi.

CESET, 4 AY ÖNCE SAHİLE VURMUŞTU

Arsuz İlçesi Karaağaç Mahallesi'nde geçtiğimiz şubat ayında balık avı için denize açılan Hakan Şen'den bir daha haber alınamadı. Yapılan tüm çalışmaya rağmen Şen'den bize rastlanmadı. 4 ay önce Sarıseki sahiline başı ve kolları olmayan erkek cesedi vurdu. Ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

AİLESİ CENAZEYİ TESLİM ALDI

Kayıp kişilerden alınan DNA örnekleriyle cesetten alınan örneklerin karşılaştırılması sonucu cesedin kayıp Hakan Şen'e ait olduğu belirlendi. Aile, cenazeyi toprağa vermek üzere teslim aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Başı ve kolları olmayan ceset kayıp balıkçıya ait çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Başı ve kolları olmayan ceset kayıp balıkçıya ait çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Leo: Müslüman ülkelerden klasik manzaralar 3 10 Yanıtla Kara cahil: Leo birgün sende o klasiklerin arasına katılacaksın ve kimse arkandan rahmet okumayacak... 6 1 Karamurat: Salak olduğunu anlayamamışsın hala yazık 0 0 BEN: Vasiyet bırakta camiden kaldırmasınlar. 0 0
  • Lazoğlu LAZ: Ne alaka Müslüman ülke 1 0 Yanıtla
  • muro: müslümanlar hıristiyanlardan dayak yemeyi nezaman bırakıpta aklı başına gelecek. ey müslümanlar peygamberimiz bizlere birbirimizle kavga edelimmi diye ögüt verdi. devamlı sözde aşagıladıgınız cehennemlik dediginiz hıristiyan ve yahudilerden dayak yemeye utanmıyormusunuz. 0 1 Yanıtla
  • berivan: gönsğnler.ölen gömülmesi lazım gelir 0 0 Yanıtla
  • Cevdet aga: Iyice araştırılması gerek!! 0 0 Yanıtla
  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
    06:49 Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin ardından gün ağarınca hasarın boyutu netlik kazandı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapılması bekleniyor.

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.


Advertisement