Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER ÜRÜNDÜL

Başı ağrıyacak!

Eğer Giuliano ve Soldado hazır gelmezse Fenerbahçe’nin bu sezon da başı çok ağrır.

Fenerbahçe maça atak ve de hazırlanışı güzel erken bir golle başladı. Ancak bu golden kısa süre sonra kolay bir uzak şutta kaleci Volkan tuttuğu topu içeri atınca skora denge geldi. Devre sonuna kadar genelde kontrol Fenerbahçe'deydi. Ama genelde hücum girişimleri kısır kaldı. Olumlu icraatlar sadece Valbuena'dan geldi. Sol kulvardan içe doğru hareketlenip adam eksiltip sağ kulvara çok etkili toplar atarak Isla ve Dirar'a elverişli ortam hazırladı. Bunun dışında yepyeni bir takım olan rakip karşısında hücum zenginliğinin sağlanamayışının bir önemli nedeni de Robin van Persie yüzünden bir bakıma 10 kişi oynamak.
İkinci devre yine Fenerbahçe atak başladı ama Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna bu defa sol kulvarına yardımlaşmalı tedbir getirmişti. Oyun iyice sıkıştı ve bir kontrataklarda da Göztepe çok kritik bir anda skor avantajı elde etti.
Ardından üçüncü gol de geliyordu ama hakem Kemal Yaşar Uğurlu çok yanlış bir faul kararı ile atağı kesti. Sonrasında da Fenerbahçe en azından çok çabuk ihtiyacı olan beraberlik golüne, kilitlenen oyunda bir duran topla ulaştı. Sonra Aykut Kocaman iki değişikliğe gitti. Ancak takımın en başarılı ismi Valbuena'da da bir yorgunluk başlayınca geriyi iyi kapatan Göztepe karşısında hiç pozisyon bulunamadı.
Bu arada Aykut Kocaman, üçüncü değişiklikte Neustadter'i çıkarttı. Bu yanlış hamle sonrasında Göztepe son dakikalarda iki tane yüzde yüzlük gol fırsatını kaçırdı ve bu şekilde de Fenerbahçe yenilgiden kurtulmuş oldu.
Fenerbahçe'nin dün oynadığı futbol hiçbir ışık vermedi. Yeni bir takım karşısında bu kadar üretkensiz bir futbol kabul edilir gibi değil. Takımın iki yeni transferi var. Eğer Giuliano ve Soldado fizik olarak güçlü bir şekilde takıma girmezlerse Fenerbahçe'nin bu sezon da başı çok ağrır. Şunu unutmamak lazım ki günümüz futboluda eğer iyi bir santrforun yoksa büyük hedefleri başarmam mümkün değildir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA