GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAŞHEKİMLİĞİ KISA SÜRDÜ; İSTİFA ETTİ

BAŞHEKİMLİĞİ KISA SÜRDÜ; İSTİFA ETTİ

Tarih 28 Nisan 2018, 01:54 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL HABER- Yaklaşık 3 ay önce Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’ne atanan Doç. Dr. Ahmet Cumhur Dülger’in başhekimliği kısa sürdü.


Yaklaşık 3 ay önce Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’ne atanan Göreleli hemşehrimiz Doç. Dr. Ahmet Cumhur Dülger, görevinden istifa etti.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) Tıp Fakültesi İç Hastalıkları-Gastroenteroloji Anabilim Dalı öğretim üyesi olarak görev yaparken Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’ne atanan Doç. Dr. Ahmet Cumhur Dülger’in başhekimliği kısa sürdü.

DÜZ DOKTOR OLARAK POLİKLİNİK YAPIYOR ANCAK DİKKAT!

İstifa dilekçesini İl Sağlık Müdürlüğü’ne verdikten sonra 10 gün rapor alarak Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde düz doktor olarak poliklinik hizmeti vermeye başlayan Dülger’in üniversiteden yakın zamanda profesörlük ünvanı alarak kadroya geçeceği de iddia ediliyor.

VEKALET ŞİMDİLİK GÜRSOY'DA AMA...

Bu arada Gülger’den boşalan başhekimlik görevine şimdilik başhekim yardımcısı Dr. Şevket Gürsoy’un vekalet ettiği ve yakın zamanda bu göreve diğer başhekim yardımcılarından Opr. Dr. Mustafa Tolga Gürgen’in vekaleten getirileceği ileri sürülüyor.

Öte yandan, 24 Haziran seçimleri nedeniyle Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’ne asaleten atamanın ise seçimlerden sonra yapılacağı değerlendirmesi yapılıyor.

Bi de not düşelim.

TIME istifanın perde arkasını da araştırıyor.

Biline.


 

 

Bu haber 14393 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Sağlık

GİRESUN’DA ADLİ TIP BİRİMİ KURULDU

GİRESUN’DA ADLİ TIP BİRİMİ KURULDU TIME SAĞLIK HABER- Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeni kurulan Adli Tıp Birimi göreve başladı.

GİRESUN’DA AKP’Lİ SENDİKADAN İSYAN (!)

GİRESUN’DA AKP’Lİ SENDİKADAN İSYAN (!) TIME GÜNCEL HABER- AKP'ye yakınlığı ile bilinen Sağlık-Sen Giresun Şube Başkanı Ogün Elifoğlu iktidara isyan...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi