Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başhekim hakkında skandal iddialar!

Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Sarıışık hakkında skandal iddialar ortaya atıldı. İddialara göre Sarıışık hastanede kendisi için özel bir muayenehane alanı oluşturdu. Burada botoks, burun dolgusu gibi işlemleri özel olarak yapan Sarıışık, yoğunluk olduğunda kendi makam odasında dahi tedavi yapıyor. Bu tedavilerin ücretleri ise doğrudan başhekime gidiyor…

Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi

Kocaeli kamu sağlık sektöründe sınıfta kalıyor. Hemen her hastanede pek çok olumsuzluk yaşanıyor o olumsuzluklardan biri de iddialara göre Körfez Devlet Hastanesi’nde uzun süredir gözleniyor. Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Sarıışık hastanede botoks, burun dolgusu gibi özel işlemler yapıyor.

ÖNLEM ALINACAK MI?

Hastaneyi özel muayenehane gibi kullanan başhekim Sarıışık, Palyatif Bakım Servisi’nde özel tedavileri için bir alan oluşturmuş. Sarıışık, bu serviste yoğunluk olduğunda ise hastalarını kendi makam odasında tedavi ediyormuş. Hastanede görev yapan T. isimli bir hemşireye de özel tedavi yapan Sarıışık bu tedavilerden ücret de alıyormuş. Hastanede mobing uyguladığı da iddia edilen Sarıışık’la ilgili bir önlem alınacak mı merak konusu.