Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sosyal medyadan intihar edeceğini paylaşmıştı

Darıca'da özel bir kargo firmasında çalışan 18 yaşındaki Furkan Celep, kendisine ait sosyal medya hesabından paylaştığı  3 sayfalık intihar notunun ardından gece saatlerinde Yelkenkaya'daki kayalıklardan aşağıya atlayarak yaşamına son verdi.

Sosyal medyadan intihar edeceğini paylaşmıştı
24 Eylül 2020 - 00:09 - Güncelleme: 24 Eylül 2020 - 01:24

Darıca Pirireis Mahallesi, Yelkenkaya Caddesi üzerindeki falezlerin altında bugün gece saatlerinde yerde cansız bir kişinin yattığı yönünde ihbar alan polis, olay yerinde yaptıkları incelemede hayatını kaybeden gencin 18 yaşındaki  Furkan Celep'e ait olduğunu tespit etti.
Haber verilmesi üzerine İtfaiye ekipleri, yaptıkları çalışma sonrası talihsiz gencin cansız bedenini Sahil Güvenliğe ait  botla yakındaki bir kıyıya çıkarılarak,  nöbetçi savcının incelemesinin ardından Adli Tıp'a gönderildi. Özel bir kargo firmasında çalışan Furkan Celep'in  kendisine ait sosyal medya hesabından bugün akşam saatlerinde paylaştığı 3 sayfalık intihar notunda, herhangi bir içki veya uyuşturucu maddenin etkisinde kalmadığını, bunalım veya depresyonda olmadığını ifade ederek günlerce, haftalarca hatta aylarca düşündüğünü ve sonucunda böyle bir karara vardığını belirtmiş.
Furkan Celep'in, intihar etmeden önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hassas kalpli bir insan olduğunu, karıncayı dahi incitmediğini zaman zaman artan yemekleri hayvanlara yem olarak verdiğini belirtip, kitap okuduğunu, müzik dinlediğini ve çevresindekilerle iyi geçindiğini söylüyor. Herkesin görüşünü değerlendirip saygı duyduğuna da sözlerinde yer veren Furkan Celep, spora gittiğini, yabancı dil öğrenmeye çalıştığını ve herkese, herşeye merhametle yaklaştığını belirtiyor.
Yazısının sonlarına doğru aslında hiçbir şey için yaşamadığını ve bir nedeni olmadığına değinen Furkan Celep, İnsanların yoluna sürekli taş koyup yoracaklarını ve bunun için çabalamak istemediğini aktarırken,  bir araba, bir ev veya herhangi bir şey uğruna yıllarını harcamak istemediğini, iş hayatının kendisine çok yorucu geldiğini ifade ederek, her şeyi arkada bırakıp gitmenin mantıklı geldiğini, gökyüzünde huzur bulacağını belirtmiş.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor
.

 

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum