Başbakan Binali Yıldırım, "Karaman'ın 2050 yılına kadar içme suyu sorunu sona erdi. İçiniz rahat olsun. Şimdi Karaman'a yeni bir adalet sarayı yapıyoruz. Allah'ın izniyle Karaman'a daha çok hizmet yapacağız. Karaman'da havayolunu halkın yolu yapacağız. Karaman'a havalimanı yapacağız. Buradan müjdesini veriyoruz." dedi.

Başbakan Yıldırım, Karaman Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda 'EVET' mitinginde halka hitap etti ve Karaman halkına müjde verdi.

“Karaman'a daha çok hizmet yapacağız” diyen Başbakan Yıldırım, şunları aktardı;

“Karaman'ın 2050 yılına kadar içme suyu sorunu sona erdi. İçiniz rahat olsun. Şimdi Karaman'a yeni bir adalet sarayı yapıyoruz. Allah'ın izniyle Karaman'a daha çok hizmet yapacağız. Karaman'da havayolunu halkın yolu yapacağız. Karaman'a havalimanı yapacağız. Buradan müjdesini veriyoruz. Yatırımların devamı için, iş için, istikrar için, kalkınmış Türkiye için, işçi, memur, çiftçi, öğrenci, esnafımızın daha aydınlık yarınları için, gençlerimiz, yaşlılarımız, engellilerimiz için, yarınlarımız için, gelişen Türkiye için gücümüz millet, kararımız evet.”