Bu haber kez okundu.

Başbakan Yıldırım, Siirt'te
banner229

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Siirt Valiliği'ni ziyaret etti.

Başbakan Yıldırım, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilişkin halk oylaması sürecinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılmak üzere geldiği, Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'nda Vali Mustafa Tutulmaz ile Kurmay Albay Selçuk Yavuz ve öteki yetkililer tarafından karşılandı.

Yıldırım, şehir merkezine gelişinde yol boyunca ellerinde Türk bayraklarıyla kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı. Siirt Valiliğine geçen Yıldırım, Valilik Şeref Defteri'ni imzalayarak, Tutulmaz ile bir süre görüştü.

Başbakan Yıldırım, halk oylamasına ilişkin partisinin İl Başkanlığınca düzenlenen mitinge katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli esnaf 7 yıl önce

sayın valim hane sayın içişleri bakanımız sayın süleyman soylunun gönderdiği genegeye göre bir mülkü amir olarak halkla diyalokluğu kurulacaktı ben 3 aydır bir türlü size ulaşamadım yani illaki intiharamı kalkayım