BAŞBAKAN YILDIRIM: OPERASYONLAR SÜRECEK

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2016 - 10:07, Güncelleme: 26.08.2016 - 10:07
 

BAŞBAKAN YILDIRIM: OPERASYONLAR SÜRECEK

Başbakan Binali Yıldırım, düzenlenen terör operasyonlarına ilişkin yaptığı açıklamada kararlılığını ortaya koydu.
Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Twitter hesabından açıklama yapan Başbakan, Türkiye'ye yönelik hiçbir tehdidin kalmadığından emin olana kadar operasyonların devam edeceğini bildirdi. HİÇBİR TEHDİDİN KALMADIĞINDAN EMİN OLANA KADAR.. Başbakan Binali Yıldırım, attığı tweet'lerde şu ifadelere yer verdi; "TSK’mızın yürüttüğü operasyonla, sınırlarımızın, başta DAEŞ olmak üzere tüm terör örgütlerinden temizlenmesi amaçlanmaktadır. Suriye’nin kuzeyinden, Türkiye’ye yönelik hiçbir tehdidin kalmadığından emin olana kadar bu operasyonlar sürecek.” Suriye’nin kuzeyinde, Türkiye’nin güneyinde bir oldu bittiye asla izin verilmeyecek."  
Başbakan Binali Yıldırım, düzenlenen terör operasyonlarına ilişkin yaptığı açıklamada kararlılığını ortaya koydu.
Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Twitter hesabından açıklama yapan Başbakan, Türkiye'ye yönelik hiçbir tehdidin kalmadığından emin olana kadar operasyonların devam edeceğini bildirdi.

HİÇBİR TEHDİDİN KALMADIĞINDAN EMİN OLANA KADAR..
Başbakan Binali Yıldırım, attığı tweet'lerde şu ifadelere yer verdi;
"TSK’mızın yürüttüğü operasyonla, sınırlarımızın, başta DAEŞ olmak üzere tüm terör örgütlerinden temizlenmesi amaçlanmaktadır. Suriye’nin kuzeyinden, Türkiye’ye yönelik hiçbir tehdidin kalmadığından emin olana kadar bu operasyonlar sürecek.”
Suriye’nin kuzeyinde, Türkiye’nin güneyinde bir oldu bittiye asla izin verilmeyecek."
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.