30 Mart Cumartesi günü Altınova’ya gelecek olan Başbakan Erdoğan, inşası devam eden Körfez Geçiş Köprüsü’nde incelemede bulunacak.

Başbakan Erdoğan,  Dilovası ile Altınova Hersek arasında yapımı devam eden Körfez Geçiş Köprüsü`nde gelinen son nokta ile ilgili çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alacak.

Bakanlar da katılacak…

Başbakan Tayyip Erdoğan`ın, 30 Mart Cumartesi günü Dilovası ile Yalova Altınova arasında yapımı devam eden Körfez Geçiş Köprüsü`nde gerçekleştireceği  inceleme gezisine Ulaştırma  Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratlar ve AK Parti yöneticilerinin de katılması bekleniyor.

Dilovası ile Altınova Hersek arasında yapımı hızla devam eden Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında geçtiğimiz aylarda da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım incelemelerde bulunmuştu.

3 kilometrelik köprü  1.1 milyar dolar olacak…

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan ve İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yer alan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün 2015 yılı sonunda bitirilerek hizmete açılması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim