TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başarıya odaklanın

Adana Valisi Demirtaş, “Suyun Perileri” projesi kapsamında dezavantajlı çocukların ebru sanatı eğitimi alıp sergi açtığı etkinlikte gençlere seslendi:

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başarıya odaklanın


ADANA(İLKHABER) – Adana İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nce, yoğun göç alan bölgelerdeki dezavantajlı çocukların sanata eğilmesi amacıyla yaklaşık üç ay önce başlatılan "Suyun Perileri" projesi kapsamında 80 kız öğrenci, ebru sanatıyla gerçekleştirdikleri eserleri, Vali Mahmut Demirtaş’ın açılışını gerçekleştirdiği sergiyle vatandaşların ve sanatseverlerin beğenisine sundu.

 

Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen serginin açılış törenine, Vali Mahmut Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, kursiyerler ve aileleri katıldı.

 

“BAŞIRIYA ODAKLANIN”

 

Vali Demirtaş etkinlikte yaptığı konuşmada, gençlerin gelecekte Türkiye’yi yönetecek kişiler olduğunu belirterek, kursiyerlerin şahsında tüm gençlere "Eğitim ve öğreniminizi en iyi şekilde tamamlayın.  Bilime ve sanata eğilin. Başarıya odaklanın ve kendinizi yetiştirmeye önem verin. Bayrağımızı yere düşürmeyin, ezanımızı susturmayın” mesajı verdi.

 

SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

Vali Mahmut Demirtaş ile İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, öğrencilerin ebru sanatı ile başarıyla gerçekleştirdikleri Türk Bayrağı, Atatürk portresi ve çiçek desenleri ile çeşitli motifleri içeren sergiyi gezip eserleri tek tek incelemesinin ardından, öğrencilere sertifika vererek başarılarından dolayı tebrik etti. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.