Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Başarılı Dernek Kandıra'ya Şube Açtı

Yaklaşık 5 yıldır İzmit'te faaliyet gösteren Genç Kandıralılar Derneği, Kandıra'da derneğin şube yönetimini oluşturdu.

18 Ekim 2019 Saat: 00:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.837 kez okunmuştur

Başarılı Dernek Kandıra'ya Şube Açtı
Başarılı Dernek Kandıra'ya Şube Açtı

Kandıralılara daha iyi hizmet verebilmek adına İzmit'te faaliyet gösteren derneğin Kandıra'da şubesini açmaya karar verdiklerini belirten Genç Kandıralılar Derneği Başkanı Nurullah Özer, şube yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kandıra’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ak Parti ve CHP ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi veren Özer, gazetemizi de ziyaret ederek Kandıra Temsilcimiz Ünal Cankurt ile görüşüp şube yönetimiyle tanıştırdı. 

AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK 

Özer, ziyarette yaptığı konuşmasında, "Genç Kandıralılar Derneği olarak 5 yıldır İzmit'te faaliyet göstermekteyiz. Her geçen zaman bizlerin birbirimize ve Kandıra'mıza olan bağlılığımız artıyor. Kocaeli'nin incisi Kandıra'nın yok olmaya yüz tutmuş geleneklerini, kültürünü yaşatmak için ve daha iyi bir şekilde çalışabilmek, insanımıza, gençlerimize yakın olmak adına, Kandıra'mıza dernek şube yönetim kurulunu oluşturduk. Amacımız her  zaman birlik ve beraberlik, Kandıra'mızın yerel kültürünü ve değerlerini yok olmadan tekrar parlatmak. Yapılan  ve var olan projelerde yer almak. Yeni projelerimizi mevcut kurumlar ve Kandıra halkı ile birlikte daha güzel gelecek hazırlamanın peşindeyiz." ifadelerini kullandı. 

İŞTE ŞUBE YÖNETİMİ;

Genç Kandıralılar Derneği Başkanı Nurullah Özer’in Kandıra'ya açtığı şube başkanlığında ve yönetiminde şu isimler yer aldı; Şube Başkanı Yusuf Ziya Aktaş, şube başkan yardımcısı Soner Kocaman, yönetim kurulu üyeleri İlhan Yaman, Bayram Adsız, Barış Yılmaz, Enes Tayfun, Muhammet Er, Ramazan Derin, Mehmet Ertan, Anıl Ersöz.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑