BAŞARI 'BİRLİK' RUHUYLA GELECEK

BAŞARI 'BİRLİK' RUHUYLA GELECEK
TFF 1.Lig'de ilk devreyi 3. sırada tamamlayan Yılport Samsunspor'da ikinci devre hazırlıkları devam ederken, şehirde oluşan birlik ve beraberlik ruhuyla Süper Lig hedefine adım adım yürünmesi hedefleniyor.

Sezona Süper Lig parolasıyla başlayan Yılport Samsunspor, ilk devrenin bitmesiyle birlikte ikinci periyot için hazırlıklarını sürdürüyor.

basari-3.jpg

"Yöneticisi, futbolcusu ve taraftarıyla hep beraber hareket edip, iyi günde de kötü günde de birbirimize destek olmamız lazım" dİyen teknik direktör Sağlam, "Başarı ancak oluşturacağımız üst düzey sinerji ile gelebilir. Samsunspor'un geçmişine baktığımızda, ne zaman bir bütün olduysak başarı elde ettik. Samsunspor için çok önemli bir döneme giriyoruz. İnşallah Samsun kenti olarak birlikteliği sağlarsak, belirlediğimiz her hedefe önümüze çıkacak her engeli rahatlıkla aşarak yürüyeceğimize yürekten inanıyorum. Halkımız şunu bilsin ki biz hedefimize inançlı şekilde yürüyeceğiz. Önümüze çıkacak her engeli birer birer ortadan kaldıracağız. Allah'ın izni ile sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırıp, istediğimiz ve hayal ettiğimiz Süper Lig'e yükseleceğiz" diye konuştu. İkinci devre hazırlıklarını ara vermeden sürdüren Samsunspor'da tüm maçlara üç puan parolası ile çıkılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.