Bartınspor Seçmelerine Futbolcu Akını

Bartınspor A takım seçmeleri, Boğaz Tesislerinde yoğun katılımla yapıldı. Seçmelere 5 ülkeden 43 futbolcu katıldı.

İlgili Foto Galeriye Git

2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek Bartınspor'da A takım seçmeleri, Boğaz Tesislerinde yoğun katılımla yapıldı. Daha önce Türk Metal Kırıkkale Spor teknik direktörü olarak görev yapan Hasan Basri Kara ile anlaşmasından sonra 19 futbolcu ile sözleşme imzalayan Bartınspor seçmelerine Rusya, Kamerun, Nijerya, Gana gibi ülkeler ile, Bartın, Zonguldak, Karabük, Kastamonu, Rize, İstanbul ve Ankara gibi illerden 43 futbolcu katıldı.

Bartınspor yönetiminden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

2017-2018 futbol sezonu öncesinde Bartınspor’umuzu şampiyonluğa taşıyacak olan kadromuzu oluşturmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  Sezon öncesinde transfer çalışmalarımız kapsamında daha önce 19 futbolcu ile sözleşme imzalamıştık.  Hafta sonu da 2 gün boyunca  Boğaz mevkiinde bulunan tesislerimizde 43 futbolcuyu denemeye aldık. Denemelere Rusya, Kamerun, Nijerya, Gana gibi ülkeler ile, Bartın, Zonguldak, Karabük, Kastamonu, Rize, İstanbul ve Ankara gibi illerden futbolcularımız katıldı. Teknik kadromuz gözetiminde yapılan değerlendirmeler sonucunda 4 futbolcu arkadaşımız A takım ile çalışmalara katılmaya hak kazandı. Ayrıca Rusya’dan gelen Konstanstin Belov’da futbolcularımız ile devam edecek.

İki günlük denemelere katılan başta tüm futbolcu kardeşlerimize ve ailelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Amacımız Bartınspor’un hedeflediği başarılara ulaşmasıdır. Takımımızın başarılı olacağına inancımız tamdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAKMAKLA GÖRMEK 7 yıl önce

resi̇me bakiniz,arka taraftaki̇ duman beledi̇yeni̇n taş kirma tesisinin tozu olmasin.toz duman arasinda antreman...