Bartın'ın Partneri Ukrayna

Bartın, 11. Travel Turkey İzmir Fuarı'na Ukrayna ve Nevşehir ile birlikte katılıyor.

Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun yaptığı açıklamada, İzmir'de 7- 10 Aralık'ta bu yıl 11. kez düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir Fuarına Bartın olarak, bu yıl partner ülke olarak Ukrayna, partner il ise Nevşehir olarak belirlendiğini söyledi.

Bu yıl 11. kez düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir, 7 - 10 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek. Türkiye'nin ve dünyanın farklı bölgelerinin turizm zenginliklerini, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen Travel Turkey İzmir, fuarı Gaziemir'de gerçekleşecek.

Dursun açıklamasında; "İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığında düzenlenen fuar, yeni ürün ve hizmetleri tanıtırken; yeni işbirliği anlaşmalarına da zemin oluşturacak. Her yıl olduğu gibi bu yılda Bartın Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve turizm işletmecileriyle birlikte ilimizin ve İlçelerimizin en iyi şekilde turistik değerlerinin tanıtılması sağlanacaktır" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Travel Turkey
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.