Kahramanmaraş Baro Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Afşin Baro Temsilciliği'nde seçim heyecanı yaşandı. Kahramanmaraş Barosu Afşin Temsilciliğine oy birliğiyle Avukat Mehmet Turan seçildi.

Afşin Baro Temsilcisi Avukat Mehmet Turan güven tazeleyerek tekrar baronun Afşin temsilcisi olarak 2 yıllığına göreve geldi.

Afşin Baro Temsilcilinde yapılan seçimde tek aday olarak giren Av. Mehmet Turan oy birliği ile tekrar Afşin Barosu Temsilcisi olarak seçildi.

Konuyla ilgili Afşin Baro Temsilcisi Turan, Geçtiğimiz günlerde bilindiği üzere Türkiye genelinde, Türkiye Barolar Birliğine bağlı olan tüm barolarda, baro başkanlığı ve baro delegeliği seçimleri yapıldı. Kahramanmaraş'ta da baro başkanlığı seçimleri yapıldı ve Av. Vahit Bağcı, Kahramanmaraş Baro Başkacılığına tekrar seçildi. Bu çerçevede Afşin Baro Temsilciliğinin yapmış olduğu seçim sonucunda oy birliğiyle Afşin Baro Temsilciliğine meslektaşlarımız bizleri seçti. Bu vesileyle bütün avukat arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Görevimizi en iyi şekilde ve layıkıyla yapma gayreti içinde olacağız" diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi