Dolar 32,3298
%0.24
Euro 35,0481
%-0.21
Altın 2.284,020
%0.28
Bist-100 8,98
%1.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Baro Başkanı gelmeyince bölümün adını “kelek” koydu

Baro Başkanı gelmeyince bölümün adını “kelek” koydu

TV35 ekranlarında yayınlanan ‘Menderes Fırtınası’ programının bu haftaki konuğu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılacak Adli Yıl Açılış Töreni davetini reddeden İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel olarak duyuruldu. Ancak Başkan Yücel’in programına katılacağını bildirip gelmemesi üzerine İzmirli televizyon programcısı Mustafa Ali Fırtına Başkan Yücel’e çok sert tepki gösterdi. Baro Başkanı gelmeyince bölümün adını “kelek” koydu

  • Ege Postası
  • 24.08.2019 - 17:49

EGEPOSTASI- İzmir’in uydu üzerinden HD olarak Türkiye ve dünyaya yayın yapan tek televizyonu olan TV35 kanalında her Cumartesi Menderes Fırtınası isimli programı hazırlayıp sunan Gazeteci/Yazar Mustafa Ali Fırtına programında buluşmak için onayını aldığı İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel yayına gelmeyince yeni bir konuk çağırmayarak izleyenlere boş koltuğu gösterdi.  Fırtına,  Başkan Yücel’e çok sert tepki gösterirken, yaşanan sürecin detaylarını aktardı.

FIRTINA’DAN ‘KELEK’ VURGUSU
Fırtına, bu haftaki programına ‘kelek’ başlığını verirken “Bugün bu saatte burada olması gereken İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel’in koltuğu gördüğünüz gibi boş” dedi. Fırtına, “ Şimdi gelin isterseniz programımım bugünkü “kelek” bölümünün ayrıntılarını sizlere açıklayayım”  ifadelerini kullanırken , İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel ile yaptığı görüşme ve yazışmaları tarih tarih saat saat dakika dakika açıkladı. Programcı Fırtına tanıtımdan yarım saat sonra mazeret öne süren İzmir Barosu Başkanı’na sunduğu alternatif çözüm önerilerinin de kabul edilmediğini belirterek program sonunda da İzmir Barosu Başkanı’na; “Bugün acaba gerçekten şehir dışında mısını? ve şehir dışındaysanız sizinde onayınızla duyurulan bu programın yayına henüz üç  gün daha var olmasına rağmen önce çekilip banttan yayınlanması ile ilgili alternatif çözüm önerilerimizi neden kabul etmediniz' Saat 21:20'de yapılan tanıtım ile katılamayacağınızı yazdığınız 22:06 arasında birileri size programa katılmamanız için telefon etti mi yahut mesaj gönderdi m? " gibi sorular yöneltti.  

'KATILMAYACAĞIIM DEDİĞİ ADLİ YIL AÇILIŞINA DA KATILABİLİR'
Fırtına, program sonrası yaptığı değerlendirme de Adli Yıl Açılış Töreni’ne katılmayacağını bildirdiği yazılı metinde basın hürriyetinden de dem vuran İzmir Barosu Başkanı’nı nezaketten uzak bu tutumunu kınayarak “Kiim bilir belki katılmayacağım dediği adli yıl açılış törenine de katılabilir” diye konuştu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.