Bitlis'te sosyal medya provokatörlerine operasyon: 5 gözaltı - Son Dakika
Güncel

Bitlis'te sosyal medya provokatörlerine operasyon: 5 gözaltı

Bitlis merkez ve Tatvan ilçesinde, sosyal medya üzerinden Suriye'nin kuzeyinde Güvenli Bölge oluşturmak amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na yönelik terör örgütü PKK/KCK propagandası yapan 5 kişi gözaltına alındı.

22.10.2019 23:16  Güncelleme: 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Fırat'ın doğusunda terör örgütü YPG/ PKK'nın oluşturmak istediği terör koridorunu yok etmek, bölgede huzur ve barışı sağlamak amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nı sosyal medya üzerinden karalamak isteyen provokatörlere yönelik operasyonlar aralıksız sürüyor. Bitlis merkez ve Tatvan ilçesinde harekata yönelik terör örgütü PKK/KCK propagandası yapan 5 kişi gözaltına alındı.

EŞ ZAMANLI OPERASYONDA GÖZALTINA ALINDILAR

Valilikten yapılan açıklamada, Bitlis Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Türk Silahlı Kuvvetlerimizce 9 Ekim'de sınır ötesine gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı'na yönelik sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı tespit edilen 5 kişiye yönelik Bitlis merkez ve Tatvan'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, S.K, A.B, H.A, L.B. ve E.A. gözaltına alınmıştır. Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizce kararlılıkla devam edecektir."

Bitlis\'te sosyal medya provokatörlerine operasyon: 5 gözaltı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bitlis'te sosyal medya provokatörlerine operasyon: 5 gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement