Barış Alıcı'dan Başakşehir ve Galatasaray iddialarına yanıt!

23.05.2018 - 14:46 | Son Güncellenme: 23.05.2018 - 14:46

Barış Alıcı'dan Başakşehir ve Galatasaray iddialarına yanıt!

Altınordu'nun genç oyuncusu Barış Alıcı, transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Hedeflerinden bahseden Barış, "Milli takımda uzun yıllar forma giymek, İspanya ve Almanya'da futbol oynamak istiyorum" açıklamasında bulundu.

Başakşehir ve Galatasaray iddialarını da cevaplayan genç futbolcu, "Bu takımların beni takip etmesi ya da ismimin bu takımlarla anılması beni motive ediyor. Transferim konusunda bütün inisiyatif kulübümündür" yanıtını verdi. 

Barış Alıcı, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'Süper Lig’de iyi takımlar ve Avrupa’daki iyi takımlarda oynamak isterim'

Genel sezon değerlendirmesi yaparak sözlerine başlayan Barış Alıcı, "Bu sezon hem takım hem bireysel olarak iyi bir sezon geçirdik. Takıma 10 golle katkıda bulunmak beni sevindirdi ancak play-off dışında kalmamız bizi kötü etkiledi. Altınordu önümüzdeki senelerde istediği yerlere gelecektir. Bireysel olarak Süper Lig’de iyi takımlar ve Avrupa’daki iyi takımlarda oynamak isterim. İyi bir sezon geride kaldı, daha çok çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

 

Hakkında çıkan transfer iddialarını da cevaplayan Barış, "Transfer söylentileri performansımda artışa sebep oldu. Abdullah Avcı ve Fatih Terim’in beni istediği yönünde haberler görmek bir futbolcu için çok güzel bir duygu.Umarım bu sezon sonu ya da bir dahaki sezon kulübümle konuştuktan sonra Süper Lig veya Avrupa’da forma giymek isterim" cevabını verdi. 

Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü sözleri

Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü'den övgü dolu sözlerle bahseden 20 yaşındaki genç futbolcu, "Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü gerçekten Türkiye ve Altınordu’yu çok iyi temsil ettiler. Benim de öncelikli hedefim 2 sene içerisinde A Milli olmak ve Avrupa’nın iyi takımları ya da Süper Lig’den iyi kulüplerde forma giymek" şeklinde konuştu. 

 

İspanya ve Almanya'da forma giymek istediğini belirten Barış Alıcı, sözlerini şöyle tamamladı:

Avrupa’da pek çok ligi takip ediyorum ancak İspanya ve Almanya ligleri benim için daha uygun. İngiltere fiziksel ve mental anlamda benim için henüz erken. La Liga ve Bundesliga oyun kimliğime daha uygun. Beklentiler ya da transfer haberleri üzerimde baskıdan ziyade motivasyon sağlıyor. Her maça daha konsantre çıkıyorum. Her hafta daha iyi oynayabilmek adına sahaya çıkıyorum.

'İkiz kardeşim Kerim'le oynamak harika bir duygu'

İkiz kardeşim Kerim Avcı ile oynamak harika bir duygu. Önlü arkalı oynayınca kendimi sahada daha rahat hissediyorum. Kardeşim olduğu için saha içinde ve dışında çok iyi anlaşıyoruz ve birbirimize destek veriyoruz. Şanssız sakatlıklarını atlatıp lige damga vuracaktır. Çünkü kendi pozisyonunda ligdeki devamlılığı en iyi olan oyunculardan.

Senin için hazırladığımız haberler