Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Baran'n dan o iddilara tanıt, " İspat etemeyen namerttir"

SİYASET 13.07.2019 - 15:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1695+ kez okundu.
 

Baran'n dan o iddilara tanıt, " İspat etemeyen namerttir"

Körfez İYİ Parti İlçe teşkilatı yaptığı basın açıklaması ile İsmail Baran dönemi ile ilgili çeşitli iddialarda bulunmuştu. eski Başkan İsmail Baran hakkında yapılan harcamalar hakkında bilgiler verip, savcılığa da konuyu ileteceklerini belirtmişti.

Körfez İYİ Parti İlçe teşkilatı  yaptığı basın açıklaması ile İsmail Baran dönemi ile ilgili çeşitli iddialarda bulunmuştu. eski Başkan İsmail Baran hakkında  yapılan harcamalar hakkında bilgiler verip, savcılığa da konuyu ileteceklerini belirtmişti. Bu iddialara cevap  veren Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran, söylenenleri yalan olarak değerlendirip, ispata davet ederken br de suç duyurusunda bulundu. İsim vermeyen İsmail Baran, bir siyasi parti ilçe başkanının Güney Mahallesi Fener Sokak’ta yer alan tek katlı binasını yıkarak iki katlı kaçak bina yapıldığını ve yıkım kararı olmasına rağmen halen uygulanmadığını söyledi. Adı verilmeyen ilçe başkanının bu iddiaya karşılık verip vermeyeceği ve bundan sonra ki iddia yarışının nasıl devam edeceği merakla bekleniyor. İsmail Baran iddialar nedeniyle yaptığı açıklamada söylenenlerin iftira olduğunu ifade etti. Baran'ın yaptığı o açıklama İFTİRACILAR ÇOĞALDI - İSPAT ETMEYEN NAMERTTİR 1. Kaçak inşaatına müsade etmediğim bir ilçe başkanı, Güney Mahallesi Fener Sokak Numara:31 adresindeki metruk tek katlı binasını yıkarak iki katlı kaçak bina yapmıştır. İmar kanununun 32.maddesi gereği yıkım kararı aldığımızdan dolayı şahsın husumetine sebep olmuştur. Bu ilçe başkanı hala bu kaçak yapısını yıkmamıştır. 2. 2014-2019 döneminde Körfez’e en güzel projeler yapılmış ve halkımız bu hizmetide 31 mart 2019 tarihinde onaylayarak yine Ak Partiye Körfez de devam demiştir. 3. Şahsıma atfedilen bütün iftiraları ve söylemleri ispata davet ediyorum. Tamamı asılsızdır İSPAT ETMEYEN NAMERTTİR. Hayatımda Gürcistana adım atmadığım halde Gürcistanı kalkındırmışım vs. gibi iftiralar atmayı bir marifet saymaktadırlar. Yanlış kılavuzlardan bilgi aldıkları belli. Belediye yönetimlerinden zerre anlamayan fakat ben olsaydım böyle yapardım diye yorumlayan bir anlayış... 4. İyi Parti Kocaeli milletvekilinin iftirasına cevap vermemden rahatsız oldukları belli, gerçekleri dile getirmemden rahatsız oldukları ve iftiralarını yüzüne vurunca bocaladıkları görülmektedir. Aziz Körfez halkımızı kandıranlara asla hakkımı helal etmiyorum. Halkımız kimin ne hizmeti yaptığını ve samimiyetini çok iyi idrak etmektedir.  
Körfez İYİ Parti İlçe teşkilatı yaptığı basın açıklaması ile İsmail Baran dönemi ile ilgili çeşitli iddialarda bulunmuştu. eski Başkan İsmail Baran hakkında yapılan harcamalar hakkında bilgiler verip, savcılığa da konuyu ileteceklerini belirtmişti.

Körfez İYİ Parti İlçe teşkilatı  yaptığı basın açıklaması ile İsmail Baran dönemi ile ilgili çeşitli iddialarda bulunmuştu. eski Başkan İsmail Baran hakkında  yapılan harcamalar hakkında bilgiler verip, savcılığa da konuyu ileteceklerini belirtmişti.

Bu iddialara cevap  veren Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran, söylenenleri yalan olarak değerlendirip, ispata davet ederken br de suç duyurusunda bulundu.

İsim vermeyen İsmail Baran, bir siyasi parti ilçe başkanının Güney Mahallesi Fener Sokak’ta yer alan tek katlı binasını yıkarak iki katlı kaçak bina yapıldığını ve yıkım kararı olmasına rağmen halen uygulanmadığını söyledi.

Adı verilmeyen ilçe başkanının bu iddiaya karşılık verip vermeyeceği ve bundan sonra ki iddia yarışının nasıl devam edeceği merakla bekleniyor.

İsmail Baran iddialar nedeniyle yaptığı açıklamada söylenenlerin iftira olduğunu ifade etti.

Baran'ın yaptığı o açıklama

İFTİRACILAR ÇOĞALDI - İSPAT ETMEYEN NAMERTTİR
1. Kaçak inşaatına müsade etmediğim bir ilçe başkanı, Güney Mahallesi Fener Sokak Numara:31 adresindeki metruk tek katlı binasını yıkarak iki katlı kaçak bina yapmıştır. İmar kanununun 32.maddesi gereği yıkım kararı aldığımızdan dolayı şahsın husumetine sebep olmuştur. Bu ilçe başkanı hala bu kaçak yapısını yıkmamıştır.
2. 2014-2019 döneminde Körfez’e en güzel projeler yapılmış ve halkımız bu hizmetide 31 mart 2019 tarihinde onaylayarak yine Ak Partiye Körfez de devam demiştir.
3. Şahsıma atfedilen bütün iftiraları ve söylemleri ispata davet ediyorum. Tamamı asılsızdır İSPAT ETMEYEN NAMERTTİR. Hayatımda Gürcistana adım atmadığım halde Gürcistanı kalkındırmışım vs. gibi iftiralar atmayı bir marifet saymaktadırlar. Yanlış kılavuzlardan bilgi aldıkları belli. Belediye yönetimlerinden zerre anlamayan fakat ben olsaydım böyle yapardım diye yorumlayan bir anlayış...
4. İyi Parti Kocaeli milletvekilinin iftirasına cevap vermemden rahatsız oldukları belli, gerçekleri dile getirmemden rahatsız oldukları ve iftiralarını yüzüne vurunca bocaladıkları görülmektedir. Aziz Körfez halkımızı kandıranlara asla hakkımı helal etmiyorum. Halkımız kimin ne hizmeti yaptığını ve samimiyetini çok iyi idrak etmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.