Hava Durumu

:

:

:

Baraj Yolundaki Sabıkalı Kavşağı Tarsus Belediyesi Düzenliyor

06 Eylül 2019 Cuma 13:38

SONMANŞET.COM- Büyükşehir Belediyesinin Tarsus Koordinasyon Merkezi tarafından akıl almaz bir şekilde kavşağa yakın bir noktadan daraltılan ve yapılan düzenlemenin ardından sık sık kazaların meydana gelmesini gündeme getiren www.sonmanset.com ve Manşet gazetesinin yayınlarından sonra, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in talimatıyla yerle bir edilen Tarsus Baraj yolundaki “SABIKALI KAVŞAK” Tarsus Belediyesi tarafından Mimar ve Şehir Plancılarının raporlarına uygun olarak yeniden düzenleniyor.

Baraj Yolundaki Sabıkalı Kavşağı Tarsus Belediyesi Düzenliyor

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM-  Büyükşehir Belediyesinin Tarsus Koordinasyon Merkezi tarafından akıl almaz bir şekilde kavşağa yakın bir noktadan daraltılan ve yapılan düzenlemenin ardından sık sık kazaların meydana gelmesini gündeme getiren www.sonmanset.com ve Manşet gazetesinin yayınlarından sonra, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatıyla yerle bir edilen Tarsus Baraj yolundaki “SABIKALI KAVŞAK” Tarsus Belediyesi tarafından Mimar ve Şehir Plancılarının raporlarına uygun olarak yeniden düzenleniyor.

Gazetemizin sürekli olarak gündeme getirdiği ve uzman olmayanların yaptığı düzenlemenin sık sık kazalara neden olmasının ardından bu kez Gazetemizin ve halkın sesini dinleyen Tarsus Belediyesi, kazaların sıkça yaşandığı ve araç geçişleri sırasında tehlikenin meydana geldiği, Dr. Bahçeli Bulvarı ile Yüzbaşı Yaşar Caddesi’nin kesiştiği kavşağa el attı.

Tarsus’ta son zamanlarda meydana gelen kazalar nedeniyle kamuoyunun tepkisini çeken Dr. Bahçeli Bulvarı ile Yüzbaşı Yaşar Caddesi’ni kesiştiği kavşakta düzenlenme çalışmalarına başlanıldı. Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri,  Mersin Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan kavşakta düzenleme çalışması yapmak için Büyükşehir Belediyesi’nden talepte bulundu. Talebin onaylanmasının ardından ekipler, meydana gelen kazaların önüne geçmek için kavşakta incelemelerde bulundu. Kavşakta, sinyalizasyon sistemi ile yeniden düzenleme çalışması yapılacak. 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Belediyecilik rutin hizmetlerin dışında, toplumun sağlığını ve can güvenliğini sağlamak için adımlar da atması gerekir. Biz vatandaşlarımızın trafikte can güvenliklerini önemseyerek, şehrimizde gördüğümüz her aksaklığı çare üreteceğiz. Bu kavşakla ilgili gelen tepkilere de duyarsız kalamazdık. Mersin Büyükşehir Belediyemize bu konuda müracaatta bulunarak, taşın altına elimizi koymak istedik. Onlar da bu yaklaşımımıza olumlu cevap verdi. Burada yapacağımız düzenlemenin ardından kazaların önüne geçmeyi planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.