“Baraj maraj vız gelecek” |Burdurweb, Burdur Haber, Son Dakika, “Baraj maraj vız gelecek” |Burdurweb, Burdur Haber, Son Dakika,
hava
DOLAR 32,2831 %% 0.04
EURO 34,7666 %% 0.07
GRAM ALTIN 2.401,31 %% 0,04
ÇEYREK A. 3.926,14 %% 0,04
BITCOIN 62.878,00 %-0.986
SON DAKİKA

“Baraj maraj vız gelecek”

Son Güncelleme :

14 Nisan 2015 - 8:30

“Baraj maraj vız gelecek”

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi tarafından oluşturulan ve Milli İttifak Burdur’da da ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Toplantıda Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Arslan ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mehmet Türksoy üzerinde Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi logoları bulunan ve MİLLİ İTTİFAK yazan pastayı kestiler. BBP İl Başkanı Türksoy kestikleri pastanın Milli İttifak’ın doğum günü pastası olduğunu söyledi.
 
Anadolu Gençlik Derneği Toplantı Salonu’nda düzenlenen buluşmaya Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Arslan, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mehmet Türksoy’un yanısıra Milli İttifak adayları Mustafa Düzgün, Abdurrahman Sarı ve Abdullah Acar ile Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi il yönetimleri ve Gençlik Kolları katıldı.
 
“BU İTTİFAK, YENİ DÖNEMDE MECLİSTE”
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Merkez İlçe Teşkilatı Basın Müşaviri Hasan Hüseyin Ertaş ittifakın milletimize, ülkemize ve insanlığa hayırlı olmasını diledi. Ertaş “Milletimiz için, insanlık için bu ittifak son derece önemlidir. Biz kimseye karşı değiliz. Biz de sevgi ve hoşgörü esastır. Biz insanlığın saadetini istiyoruz. Bize karşı duranların da iyiliğini istiyoruz. Bu ittifaka karşı geliştirilen antipropagandalara sadece ‘selam olsun’ deyip geçiyoruz. Biz nasıl biliyor ve inanıyorsak, bu oluşuma karşı çıkanlar da çok iyi biliyor ki, 25.dönemde bu ittifak mecliste. Bütün rahatsızlık bundan. Bizim tüm çabamız daha mecliste daha fazla milletvekili ile HAKK’ı temsil etmek.” Dedi.
 
“BARAJ MARAJ VIZ GELECEK”
 
Açılış konuşmasının ardından söz alan Saadet Partisi Burdur İl Başkanı Süleyman Arslan: “Bu ittifak nereden çıktı diyorlar. Bu ittifak ülkenin çözülmeyen sorunlarına çözüm bulmak için kurulmuştur. Türkiye her gün çözüm üretiyor, üretilen çözümler makes bulmuyor. Yeniden çözüm aramaya gerek yok. Yaradan bize çözümün adresini göstermiş ne var ki iltifat eden yok. Laf dedin mi çok, yap dedin mi kimse yok. Biz bu ülkenin Meseleleri biliyoruz. Çözüm yollarını da biliyoruz. Çözüm yaradanın gösterdiği adrestedir. Yaradanın gösterdiği adresten saparsanız gavura dost der, müslümana sırt çevirirseniz hiçbir zaman selamete eremezsiniz. Herşeyin bir olgunluk dönemi vardır. Öyle inanıyoruz ki baraj, maraj bize vız gelecek. Patlatacağız barajları ve gireceğiz TBMM’ye. İktidar nasıl olunurmuş, muhalefet nasıl olunurmuş, dosta düşmana göstereceğiz. Biz yeniden büyük Türkiye’yi kuracağız. Elele, gönül gönüle vereceğiz yıkmadan, parçalamadan bu ülkenin yarınları için kolları sıvayıp yeniden büyük Türkiye harcını temele dökeceğiz.” Dedi.
 
“TAM 12’DEN MÜHRÜ VURACAĞIZ”
 
Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Arslan’ın ardından kürsüye gelen Büyük Birlik Partisi Burdur İl Başkanı Mehmet Türksoy Bölgenin ve İslâm coğrafyasının kan gölü haline geldiğini sıfır problem diye başlanılan süreçte geldimiz noktanın SIRF PROBLEM olduğunu söyledi. TÜRKSOY: “Bölgemiz kan gölü, İslam coğrafyası kan gölü. Musul Kerkük, Suriye, Irak, Doğu Türkistan, Arakan, Filistin kan gölü. Maalesef bizim iktidar diye getirdiğimiz hükümet sıfır problem diye başladı. Bölgemizde Sırf problem oldu. Bu gelişen olaylara milli bir tepki veremedi. Sınırlarımız olduğu gibi Ülkemiz de bölünmenin eşiğinde. İçeride birliğimizi beraberliğimizi bozacak milletimizi ayrıştıracak değişik planlara, projelere alet oldu. Bütün bunlara dur diyecek çıkış yolu aranıyordu. Milli İttifak aranıyordu. Genel Merkez yöneticilerimizin çabaları ile SP ve BBP bir araya gelerek Milli İttifak’ı oluşturuldu. 7 Haziran’da sandıklara gidip tam 12’den mührü vuracağız, Saadet Partimiz pusulada 12.sırada “ şeklinde konuştu.
 
Konuşmalardan ardından, üzerinde Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi amblemleri bulunan Milli İttifak yazılı pasta Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Arslan ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mehmet Türksoy tarafından kesildi. Toplantı teşkilat programı dahilinde basına kapalı olarak devam etti.

türk porno

----- REKLAM -----