Baraj çevresinde 'güvenlik artırılsın' talebi

Çorum’un önemli mesire alanları bulunan Çomar Barajı çevresinde güvenlik önlemlerinin artırılması isteniyor.

05 Haziran 2020 Cuma 12:37
Baraj çevresinde 'güvenlik artırılsın' talebi

Çorum’un önemli mesire alanları bulunan Çomar Barajı çevresinde güvenlik önlemlerinin artırılması isteniyor.
Konuya ilişkin şikayet ve önerilerini dile getiren Çomar Barajı çevresinde ikamet eden bağ sakinleri, bilhassa gece saatlerinde bölgede silah sesleri duyulduğunu, çevreye ateş eden magandalar bulunduğunu iddia ederek, “baraj bölgesindeki güvenlik tedbirlerinin artırılmasını istediler. Çomar Barajı’nda bulunan Hobi bahçesi sakinlerinin de aynı problemden dertli oldukları ifade ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cafer 2020-06-05 13:38:06

güvenlik artırılsın hatta beledıye sosyal tesis yapsın,etrafı daha güzelleştirerek halkın daha rahat kullanımına açsın, güzelim yeri sarhoşlara bırakmak zorunda kalıyoruz onların korkusundan kimse rahat bir şekilde gidip gelemiyor.

Avatar
SAMET 2020-06-05 16:32:47

ÇORUMUN YEŞİL ALAN OLAN YERLERDEN 1 TANESİ ÇEVRE DÜZENLEME VE MESİRE OLARAK DÜZENLEME YAPILMALI VE GİRİŞLERİN ÜCRETLİ OLMASI GEREKLİ SIKLIK TABİAT PARKI MUHTEŞEM BİR YATIRIM OLDU MEMLEKET İÇİN AYNI SI BARAJ İÇİNDE BENCE EN KISA SÜREDE DÜŞÜNÜLMELİ

Avatar
Halk 2020-06-05 17:09:11

Ailemizi alıp gidemez olduk

Avatar
vatandaş 2020-06-05 18:27:33

Adeta,kurtarılmış bölge. Kanunsuzluğun her türlüsüne açık yer. Belediye seçimlerinde vaatlerin havada uçtuğu, Seçimden sonra yok sayılan görülmeyen bölge.