BANVİT ALTYAPISI SEZONA TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ İLE BAŞLADI

BANVİT ALTYAPISI SEZONA TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ İLE BAŞLADI

LİSELER TÜRKİYE İKİNCİSİ BANDIRMA HAYDAR ÇAVUŞ MES.VE TİC.ANADOLU LİSESİ

     Samsun´da düzenlenen Liseler Türkiye Şampiyonası´nda Banvit Altyapı oyuncularının eğitim görüp formasını giydiği, Bandırma Haydar Çavuş Mesleki ve Ticaret Anadolu Lisesi Türkiye İkincisi oldu. Son iki sezondur altyapı kategorilerinin hepsine adeta damgasını vuran Banvit Altyapısı bu sezon da kaldığı yerden devam edeceğini gösterdi.

/resimler/2017-3/19/2021314202925.jpg

     Tamamı Banvit Altyapısında forma giyen oyunculardan oluşan Banvit Genç Takım ve Altyapı Milli Takım antrenörlerinden Ali Yıldırım yönetimindeki Bandırma Haydar Çavuş Mesleki ve Ticaret Anadolu Lisesi, 8 takımın katıldığı final karşılaşmalarında grubunda sırasıyla İstanbul Özel Şişli Açı Koleji´ni 76 - 57 mağlup ederken, ikinci maçında İstanbul Bahçelievler Doğa Koleji´ne 83 - 71 mağlup oldu. Grubun son karşılaşmasında İzmir Menemen Gelişim Koleji´ni 78 - 69 mağlup eden Bandırma Haydar Çavuş Mesleki ve Ticaret Anadolu Lisesi grubunu ikinci sırada tamamlayarak yarı final oynamaya hak kazandı.

     Liseler Türkiye Şampiyonası yarı final karşılaşmasında Bursa Doğa Koleji ile karşılaşan Bandırma Haydar Çavuş Mesleki ve Ticaret Anadolu Lisesi başa baş geçen mücadele sonunda rakibini 84 - 91 mağlup ederek finale yükseldi.

     Final müsabakasında ise rakip, aynı gruptan gelen İstanbul Bahçelievler Doğa Koleji oldu. Başa baş geçen mücadele sonunda sahadan 84 - 69 mağlup ayrılan Bandırma Haydar Çavuş Mesleki ve Ticaret Anadolu Lisesi şampiyonayı ikinci olarak tamamlayarak gümüş madalyanın sahibi oldu.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli