19 Nisan 2024 Cuma   

BANKLAR TOPLANIYOR

BANKLAR TOPLANIYOR
 

Bayrampaşa Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçenin parklarındaki ve açık alanlarındaki bankları bir bir kaldırıyor. Belyediye ekipleri can dostlarımız için mama, yem ve su takviyesi yapıyor.
Koronavirüse karşı önlem almayı sürdüren ve ‘evde kal’ kampanyasına destek veren Bayrampaşa Belediyesi, vatandaşların parklarda ve açık alanlarda toplanmasının önüne geçmek amacıyla buralardaki bankları geçici süreliğine kaldırmaya başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yerlerinden sökülen bankların bir kısmı depolara götürülürken bir kısmı da oturmaya elverişsiz olarak parklarda bir araya getirildi.

Can dostlarımız unutulmuyor
Bayrampaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, koronavirüse karşı başarıyla yürüttükleri dezenfekte çalışmalarının yanı sıra ‘can dostlarımız’ olan kedileri, köpekleri ve kuşları da unutmuyor. Ekipler, onlar için beslenme odaklarına ve ilçenin belirli noktalarına düzenli olarak mama, yem ve su takviyesi yapıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan ve her bir canın kendileri için oldukça değerli olduğunu belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Tüm ülkeler için ciddi bir tehdit haline gelen koronavirüse karşı dezenfekte ve temizlik çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 65 yaş üstü, kimsesi olmayan veya kronik hastalığı olan değerli büyüklerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Evde kalmaya teşvik ettiğimiz minik yavrularımıza hediye kitaplarını ulaştırıyoruz. Tüm bunların yanı sıra, bu zorlu süreçte ‘can dostlarımızı’ da ihmal etmiyor, onların su ve yiyecek ihtiyaçlarını düzeni olarak karşılıyoruz.” dedi.

Tarih: 02 Nisan 2020 Perşembe    Hit: 3936

Fotoğraflar
  • #
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol