Karamollaoğlu Giresun'a geldi

GÜNDEM 28.09.2017 - 13:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2383+ kez okundu.
 

Karamollaoğlu Giresun'a geldi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,
Dün akşam Giresun Atatürk Meydanında vatandaşlara hitap etti. Fındık Buluşması programı adı altında Giresun'a gelen Genel Başkan Karamollaoğlu, fındığın bölgedeki üreticilerin ana geçim kaynağı olduğunu söyledi. Dünyanın en kaliteli fındığının Karadeniz Bölgesi'nde üretildiğini kaydeden Karamollaoğlu, "Dünya üretiminin yüzde 70'i memleketimizden çıkıyor. Şu anda da tam fındık sezonundayız. Bu noktada özellikle fındık üreticisinin, bu bölgenin beklentilerinin karşılanması lazım" dedi. Karamollaoğlu ardından Giresun'da bir restaurantta parti üyeleri ve vatandaşlara Türkiye'nin Meseleleri ve Çözüm Yolları adı altında bir sunum gerçekleştirdi.  Yapılan son zamları da değerlendiren Karamollaoğlu, "Ekonomide biz 'deniz bitti' dedik. Şimdi bunun en açık delili ortaya çıkıyor. Yani para kalmadı. Bundan sonra hükümet zamları mecburen yapacak. Çünkü yeterince kaynak bulamıyor ülkeyi karşılayacak" diye konuştu. 
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,

Dün akşam Giresun Atatürk Meydanında vatandaşlara hitap etti. Fındık Buluşması programı adı altında Giresun'a gelen Genel Başkan Karamollaoğlu, fındığın bölgedeki üreticilerin ana geçim kaynağı olduğunu söyledi.

Dünyanın en kaliteli fındığının Karadeniz Bölgesi'nde üretildiğini kaydeden Karamollaoğlu, "Dünya üretiminin yüzde 70'i memleketimizden çıkıyor. Şu anda da tam fındık sezonundayız. Bu noktada özellikle fındık üreticisinin, bu bölgenin beklentilerinin karşılanması lazım" dedi.
Karamollaoğlu ardından Giresun'da bir restaurantta parti üyeleri ve vatandaşlara Türkiye'nin Meseleleri ve Çözüm Yolları adı altında bir sunum gerçekleştirdi. 
Yapılan son zamları da değerlendiren Karamollaoğlu, "Ekonomide biz 'deniz bitti' dedik. Şimdi bunun en açık delili ortaya çıkıyor. Yani para kalmadı. Bundan sonra hükümet zamları mecburen yapacak. Çünkü yeterince kaynak bulamıyor ülkeyi karşılayacak" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.