Bandırmaspor´un formaları İtalya´dan

 Bandırmaspor´un formaları İtalya´dan

PTT 1.Lig´in yeni takımlarından Bandırmaspor yeni sezon öncesi İtalyan Legea firmasıyla 2+1 yıllık forma sponsorluk anlaşması imzaladı.

PTT 1.Lig´in yeni takımlarından Bandırmaspor yeni sezon öncesi İtalyan Legea firmasıyla 2+1 yıllık forma sponsorluk anlaşması imzaladı. Bordo-Beyazlı Kulübün TOKİ´deki tesislerinde bir araya gelen Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş ve Yönetici Galip Akgün ile Legea Balkan Ülkeleri Direktörü Leonardo Curutolo basın önünde anlaşmaya imza koydular.

/resimler/2016-6/28/1746418541041.jpg

İmza töreninde konuşan Legea Balkan sorumlusu Curotolo, ?´Bu çalışmayla hem bizim, hem de Bandırmaspor´un prestiji daha da artacaktır. Daha iyi koşullarda, büyük hedeflerimiz var. Bugün ve yarında, Türkiye pazarında olmaktan mutluyuz. ?´ şeklinde konuştu.

Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş da bu anlaşma ile bir gider kaleminden kurtulduklarını, bu gideri başka alanlarda kullanacaklarını söyledi. Elmastaş, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

?Bir aydır Legea firmasıyla sponsorluk görüşmelerimiz sürüyordu. Görüşmelerimiz sonucunda A takımımız, U 19 ve U 21 takımlarımız, alt yapı takımları ve bayan hentbol takımımızın tüm forma ve kamp malzemelerini 2+1 yıl süre ile Legea firması karşılayacak. Bunun karşılığında da resmi sitemizde, dergilerimizde, yayınlanacak açıklamalarda, saha içi reklam panolarında Legea´nın görsel tanıtımlarını yapacağız. Bu giderler geçen yıl yaklaşık 160 bin lira civarındaydı. Bu yıl alt yapıların ve hentbol takımının katılımıyla tutarın 250?300 bin lira civarında olacağını düşünüyoruz. Tüm satış mağazalarımızda futbolculara yapılan aynı ürünleri satışa sunacağız. Cuma gün formalarımızın Türkiye´ye gelecek. ?

İmza töreni sonrası basın açıklamalarına devam eden Erhan Elmastaş,  ?Bu yıl daha zor ve masraflı lig bizi bekliyor. Stadın istenilen kriterlere yetişeceğini söyleyebilirim. Tüm maçlarımızı Bandırma´da ve gündüz saatlerinde oynayacağız. Uçuş konisi yüzünden stadın ışıklandırılması mümkün değil. Saha kenarına 180 metre uzunluğunda LED ekran koyarak 100 firmanın reklamını döndüreceğiz. Güvenlik bariyerleri ve 3 adet otopark yapımını Bandırma Belediyesi üstleniyor. Bunun için Bandırma Belediyesi´ne teşekkür ediyorum. Teknik Direktör İsmail Ertekin´in raporu doğrultusunda iç transfer çalışmasını tamamladık. Kalan oyuncularımızla bir yıllık sözleşme uzatma yoluna gittik. Dış transferde de % 90 sona geldik. Yarından itibaren anlaştığımız futbolcular, Bandırma´ya gelerek imza atacaklar.? dedi. Ahmet PESEN

/resimler/2016-6/28/1747021978928.jpg



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli