"Bandırmaspor´un en büyük şansı Feyyaz Hoca´dır..."

Spoe editörümüz Zeyyat Saygın, Bandırmaspor´un transfer ve devre arası çalışmalarını yorumladı.

  TFF 1. lig´de devre arası verilmesi ile birlikte transfer çalışmalarına başlayan Bandırmaspor´un Antalya´da devam eden kamp çalışmalarına ışık tutan gazetemiz spor editörü Zeyyat Saygın olumlu konuştu.

  Bordo beyazlı ekibin yeni transferleri, bırakılan oyuncular ve önceki gün oynanan Bandırmaspor 4 Adana Demirspor 0 karşılaşmasını sizler için yorumlayan spor editörümüz Zeyyat Saygın ilk devrenin son karşılaşması için Pazar günü 17 Eylül´de Samsunspor´u ağırlayacak ekibimizin yükseliş trendini yorumladı.

  Özellikle Antalya´da oynanan son Adana demirspor karşılaşmasında doyurucu oyunu, yerinde kulübe müdahaleleri ile yepyeni bir Bandırmaspor seyretme olanağını bulduğunu ifade eden spor editörümüz Zeyyat Saygın, ban ban taraftarınada çağrıda bulundu.

  "Bandırma´da kar, tipi, fırtına bitti... Yeni bir fırtına hareketini kaçırmamak için pazar günü 17 Eylül´de olmayı unutmayın."

  Zeki Karadeniz sordu, Spor editörümüz Zeyyat Saygın yorumladı. Dahası ve hepsi Spor editörümüz Zeyyat Saygın´ın transfer ve devre arası yorumunda izleyin. İzletin



Anahtar Kelimeler: isabetli transfer
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli