Bandırmaspor Urfaspor Maçı İçin Kampa Girdi. Maç saati belli oldu.

BANDIRMASPOR'DA KAMP YEMEĞİ
Bandırmaspor  Şanlıurfa ile oynayacağı maç öncesi Bandırma Eken Prestige otelde kampa girdi.  Otelde futbolcu ve teknik heyetin katıldığı akşam yemeğine Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, 6. Ana Jet Üssü Komutanı, Jandarma Komutanı, İlçe Spor Müdürü Bandırmaspor'lu yönetim ve teknik heyetle birlikte  futbolculara moral ziyaretinde bulundu..
Yemekte Kaymakam Günhan Yazar, Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Teknik Direktör Yusuf Şimşek konuşma yaptı.
Başkan Mirza; "Takımımız bugün olduğu yeri haketmiyor. Daha iyi yerde olmalıydık. Çeşitli nedenlerden dolayı olmadı. Artık geçmişe bakmadan ama geçmişten ders çıkararak önümüzdeki maçlara bakmalıyız. Bundan sonra kaybetme lüksümüz yok. Her maç sonuna kadar mücadele etmeniz gerekiyor. Sizlere ve hocanıza güveniyorum" dedi.
Kaymakam Günhan Yazar; "Bandırma kenti sporu seven ve değer veren bir kent. Bandırma güzel bir kent. Bandırmaspor bu ligde daha iyi bir yeri hakediyor. Sizlerin gayretleriyle şanssızlıkların sona ereceğine inanıyorum. Bu maçla birlikte bir çıkış yakalayacağınıza inanıyor ve başarılar diliyorum" dedi.
Teknik Direktör Yusuf Şimşek; "Bandırmaspor'u daha önceden de tanıyordum. Ligi de iyi tanıyorum. Bu yarınki maçı alarak çıkış yakalayacağız. Ben yapım gereği çok konuşmam. Bizim konuşacağımız yer sahadır. Biz de bundan sonra sahada konuşacağız. Bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum" dedi.

TFF 1. LİG Bandırmaspor Urfaspor MÜSABAKASI  Bandırma 17 Eylül stadında saat 13.00 de başlayacak.

BANDIRMA GERÇEK - BANDIRMASPOR KULÜP SAYFASI https://www.facebook.com/bandirmaspor10.5/?fref=ts