?Bandırmaspor sahipsiz değil!?

?Bandırmaspor sahipsiz değil!?

Başkan Mirza´dan Karlahan´a: ?Kafa karıştırmaya çalışma!?

Bandırma Belediye ve Bandırmaspor Kulübü Onursal Başkanı Dursun Mirza, geniş bir konsensüsle, güçlü bir Bandırmaspor Kulübü yönetim kurulu oluşturmak istediklerini açıkladı. Amaçlarının, kulübe yeni gelir kaynakları sağlayarak, bordo-beyazlı takımı yeniden 1. Türkiye Ligi´ne yükseltmek olduğuna dikkati çeken Mirza, şunları söyledi:

?1. Türkiye Ligi´nde bir yıl kalmamıza karşın Bandırmayı, Türkiye´nin gündemine taşıdık. Ancak hepimizi üzen bir şekilde küme düştük. Geçen yıl, takımımızın son teknik direktörü olan Mustafa Uğur´dan çok memnunuz. Yeni sezonda, yine onunla birlikte çalışma kararı aldık. Hocamız da, ?Eğer yine siz arkamızda olur ve desteğinizi sürdürürseniz, biz de sizinle çalışmak isteriz´ deyince, hocamız ve yönetim kurulumuzla birlikte transfer çalışmalarını başlattık. Takımımızda, 12 kişiden oluşacak temel iskelet kadroyu koruyacağız. Ayrıca her mevkide iki oyuncu olmak üzere ihtiyacımıza göre nokta transferler yapacağız. İnanıyorum ki, önümüzdeki sezon başarılı olarak 1. Lig´e yeniden döneceğiz.?

      BANDIRMASPOR SAHİPSİZ DEĞİL!

AKP Belediye Meclis Üyesi Göksel Karlahan´ın Bandırmaspor Kulübü başkanlığına adaylığını açıklamasıyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Mirza, şöyle konuştu:

?Her üyenin aday olma hakkı vardır. Buna itiraz etmem. Ancak Göksel Karlahan´ın, adaylığını dile getirdiği toplantıda, medyaya yansıyan açıklamalarına itirazım var. Karlahan, kulübün sahipsiz kalmaması için aday olduğunu söylüyor. Mehmet Kılkışlı başkanlığındaki yönetim kurulunun, kulübün anahtarlarını teslim ettiği günden beri Bandırmaspor, sahipsiz değil! Her zaman kulübe sahip çıktım ve çıkacağım. Kaldı ki, Mehmet Kılkışlı yönetiminin görevi bırakmasının ardından Göksel Karlahan´a, ?Gel, kulübü al´dedik ama umursamadı. Asıl o zaman kulübe sahip çıkmalıydı. Başkan olursa büyük abilerinden destek alacağını söylüyor. O büyük abileri bugüne dek neredeydi? Kendisine, ?Getir 2 milyonu, al kulübü´ dediğimi öne sürüyor. Bu da doğru değil. Eğer, kulübe başkan olacak kişi veya yöneticiler, 2 milyon lira sıcak para getirirlerse, bizim de bulacağımız kaynaklarla sezon rahat başlar, rahat gider ve daha iyi sonuç alırız. Benim genel anlamda söylediğim buydu. O da, ?Ben, bu 2 milyonu bulamam´ dedi ve konu orada kapandı.?

     ESKİ YÖNETİM ÇALIŞMA YAPIYOR

Erhan Elmastaş´ın başkanlığındaki eski yönetim kurulunun, 29 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirilecek genel kurul için yeni yönetim kurulu oluşturma hazırlıkları yaptığını vurgulayan Mirza, şu değerlendirmede bulundu:

?Başkan adayı Erhan Elmastaş olur veya olmaz. Bu yönetim, kendi içinden bir başkan adayı çıkaracaktır. Kulübün 11 milyon lira borcu olduğu doğru. Bu borcun 4 milyon 300 bin lirası, Erhan Elmastaş yönetiminin alacaklarından oluşuyor. Bazı futbolculara da borç var. Ancak bunlar, yönetebilir borçlardır. Bu nedenle Göksel Karlahan´ın, kafa karıştırıcı açıklamalardan vazgeçmesi gerekir. Karlahan, kulübe Erhan Elmastaş´ın cebinden yaptığı ekonomik katkının yarısını verse takdir ederim.? Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor sahipsiz değil
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli