Bugun...

Bandırmaspor, Kahramanmaraşspor maçı ertelendi

Bandırmaspor, Kahramanmaraşspor karşılaşması nerede ? saat kaçta? hangi kanalda?
facebook-paylas
 Tarih: 19-03-2020 14:41:03  -   Güncelleme: 19-03-2020 17:37:03

Bandırmaspor, Kahramanmaraşspor maçı ertelendi

TFF 2.lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Kahramanmaraşspor 29. Hafta karşılaşmasında lider Bandırmaspor ile   22 Mart pazar günü saat 13:30'da   karşılaşcaktı.   Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoglu ve Futbol, Basketbol, Voleybol Federasyonlarının Başkanları ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ile yapılan toplantıda alınan karar neticesinde karşılaşma korona virüse karşı alınan tedbirler nedeniyle ertlendi

Yaklaşık 3 saat süren toplantının sonunda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoglu'' Korona Viris nedeniyle Ülkemizdeki tüm Ligleri ertendik'' dedi.

 

Toplantıda açıklama yapan TFF Başkanı Nihat Özdemir'' Yapılacak toplantılar sonunda liglerin nasıl planlanacağı hakkında açıklama yapacağız'' dedi.

 

Bandırma 17 Eylül stadında oynanacak olan karşılaşmayı Konya bölgesinden  Mustafa Aydın  yönetti. Antalya   Bölgesinden Serdar Soydan ile  Arif Dilmeç ise yardımcı hakem olarak görev yapacaktı

 

 

Kırmızı Grupta Kahramanmaraşspor  41 puanla 10.sırada yer alırken, lider Bandırmaspor'un ise 60 puanı bulunuyor.

 

Bandırmaspor, Kahramanmaraşspor karşılaşmasıyla ilğili gelişmeler oldukça habere eklenecektir. Sayfayı yeniden ziyaret edip okuyabilirsiniz.

Etiketler

  DİĞER Kahramanmaraşspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI