Bandırma´da ilk Öğretim haftası

Bandırma´da ilk Öğretim haftası

Bandırma´da başlayan kutlamalar, Edincik´te devam etti.

/resimler/2016-9/20/2114023719887.jpg

Bandırma´da İlköğretim Haftası törenlerle kutlandı.

Kaymakam Sonel: Büyüklerinizi sayın, küçüklerinizi sevin,  derslerinize iyi çalışın. Devlet sizlere her türlü hizmeti veriyor. Hainlerin tuzağına düşmeyin, devlet içinde devlet olana da sakın ha inanmayın´´

Bandırma´da İlköğretim Haftası törenlerle kutlandı. İlk tören Bandırma Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleşti. Atatürk Heykeline çelenklerin konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu.

/resimler/2016-9/20/2114233095058.jpg

 İkinci tören Edincik Ortaokulu´nda yapıldı. Okuldaki törende ilçe kaymakamı Tuncay Sonel´in sıra dışı uygulamaları damga vurdu. Önce öğrencilerle top oynayan ilçe kaymakamı Tuncay Sonel daha sonra protokol için ayrılan yerlerde oturan üyelerini kaldırarak koltuklara öğrenci ve velileri oturttu.

 Edincik Ortaokulu Müdürü Veli Meşe ve Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan kısa birer konuşma yaparak öğrencilerin yeni öğretim yıllarını kutladılar. Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından ilçe kaymakamı Tuncay Sonel öğrencilere hitap ederek ? 2016/2017 öğretim yılı ülkemize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla Bandırma´da iyi işler yapıyoruz. Vatana, millete, ezana ve bayrağa hayırlı evlatlar yetiştirmemiz gerekiyor. 15 Temmuz´da vatana ihanet edenlere göz açtırmadık. Vatan uğruna şehit olanları rahmetle özlemle dualar ile anıyoruz. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk´ün açtığı yolda ilerlemeye devam edeceğiz. ? dedi. Öğrencilerden bugünün kıymetini bilmelerini isteyen Sonel, şunları söyledi: ?´ Büyüklerinizi sayın, küçüklerinizi sevin,  derslerinize iyi çalışın. Devlet sizlere her türlü hizmeti veriyor. Hainlerin tuzağına düşmeyin, devlet içinde devlet olana da sakın ha inanmayın´´ dedi.

İlkokul öğrencileri yeni öğrenci kardeşlerini çiçeklerle karşılarken, tören öğrencilerin şiir ve folklor gösterileriyle  sona erdi. Ahmet PESEN

/resimler/2016-9/20/2114435126782.jpg



Anahtar Kelimeler: Bandırma Öğretim haftası
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı