Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EN son “Hakan Sabancı, Instagram hesabından birçok kişiye mesaj atıyormuş. Aman dikkat Hakan. Bunlar çok konuşuluyor, mesaj attığın kızlar sağda solda anlatıyor hatta mesajları gösteriyor. Yarın bugün ortalığa saçılır. Başın ağrır” diye yazdım. Tabii klasik, bu yazımdan sonra Hakan bana küstü. Oysa onun hayrına yapmıştım bu uyarıyı ama neyse ben alışkınım bu tarz küsmelere. Çok da önemli değil. Önemli olan Instagram’da mesaj hadisesi.

        Bakın bu yazı biraz hatta fazlaca olay oldu. O gün kiminle karşılaşsam bana bu konuyu sordu. Birçok kişiden bu konuyla ilgili mesaj aldım. Hatta çok kişi “Bana da bilmem kimden mesaj geldi”, “Bana da ünlü bir erkekten mesaj geldi” diyor.

        Bir mesajı yayınlayacağım. Daha net anlamanız için. Tabii ki gönderen kişinin adını gizledim. Ve tekrar ediyorum, beyler siz siz olun, dikkat edin derim. Yapmadığınız bir şeyi yapmışsınız gibi gösterilen bir dünyada, sosyal medyadan böyle korkmadan mesajlar atmak filan... Vallahi büyük lüks.

        **********

        EVLİLİK PROGRAMLARINI İZLEYİN

        HAKAN Sabancı yazımda “Hakan genç, yakışıklı, zengin ve soyadı Sabancı. Daha ne olsun? Yani bir erkekte olması gereken her şey var. Çoğu kadının istediği her şey toplanmış durumda” dedim. Birkaç kişi itiraz etti. Bana “Ne demek çoğu kadın? Yakıştıramadık size” dediler.

        Siz bana yakıştıramıyorsunuz ama evlilik programlarını hiç izlemiyorsunuz galiba. Hiç kusura bakmayın hanımlar. Ben de bu cümleyi kurmak istemezdim ama maalesef öyle. Çoğu kadın bu özellikleri arıyor.

        Hadi bunu da geçtim direkt “Evin var mı?”, “Araban var mı?”, “Evlenince çalışmam” deyip bir köşeye kuruluyorlar. Açın, izleyin programları. Daha ne diyeyim size? Üzgünüm. Ama bu böyle.

        **********

        HEYECANLANDIM

        - Mabel Matiz’in 23 şarkılık albümü ‘Maya’ ciddi heyecanlandırdı. Değişik geldi. Dinledikçe “Hımmmm”, “Güzelll”, “İyiymiş” gibi kelimeler çıktı ağzımdan.

        - 20 yıl aradan sonra Ercan Saatçi müzik adına bir şey yaptı. İyi bir şey. Hem de çok iyi bir şey. ‘Seni Görmeyeli’ adında bir single’la çıktı karşımıza.

        - Beyonce ve Jay-Z’nin ‘Everything is Love’ albümünden çıkan ilk single olan ‘Apeshit’in klibi tekrar tekrar izlemelik. Paris’teki Louvre Müzesi’nde çekilen klipte kaybolun derim. Belli ki Madonna da kaybolmuş klibi izlerken, sosyal medya hesabında kendi fotoğraflarını photoshop yapıp paylaştı.

        **********

        MÜZİK DÜNYASINDA BİR ŞEY EKSİK

        EVET, son günlerde müzik dünyası hareketli. Birbiri ardına güzel albümler geliyor, herkes eteğindeki taşları döküyor ama bir şey eksik sanki. Öyle yürekleri dağlayacak, dillere dolanacak bir şarkı bulamıyorum. Sevdiğim sesler birbiri ardına albüm ve single çıkarıyor.

        Mesela Sibel Can’ın albümü sonunda geldi. Şükür, günlerdir dinliyorum. Çünkü kadının sesini seviyorum. Ama şöyle sarmalanamıyorum. Evet güzel ama dediğim gibi bir şey eksik. Mesela Gökhan Tepe, ona da bayılıyorum, onu da dinliyorum günlerdir ama o kadar öyle yüreğimi alıp çıkarmıyor. Ve sonra dönüyorum dolaşıyorum eski şarkıları dinliyorum. Hep bir şeyler eksik geliyor. Çok fena yaptı bu sosyal medya çok. Hashtag olsun, slogan olsun derdinden kimse yürekten şarkı yazamaz oldu. Bir an önce kurtuluruz inşallah şu kafadan.

        Diğer Yazılar