Ban ban fabrika ayarlarına dönüyor.

Ban ban fabrika ayarlarına dönüyor.

Altyapıdaki kurumsallaşma geleceğe güven veriyor.

Bandırmaspor´da alt yapıya dayalı gelecek ihdas edilmesi noktasında bir biri ardına alınan kararlar umut veriyor.

Teknik koordinatör Eşref Erkekoğlu nezaretinde 8 yaşa kadar indirilmesi planlanan altyapıda U-11, U-12 ve U-13 takımları bugün Atatürk parkında Başkan Erhan Elmastaş ile buluştu.

U-11, U-12 ve U-13 takımları antrenör Mümtaz Kaya nezaretinde çıktıkları antrenmana Altyapı Koordinatörü Ertunç İşbay, Altyapılardan sorumlu Teknik Koordinatör Eşref Erkekoğlu, Bandırmaspor taraftarlar derneği Başkanı Mustafa Diler ile birlikte katılan Başkan Erhan Elmastaş´a ziyaret ve geleceğe yönelik programlarından dolayı takım kaptanı çiçek verdi.

/resimler/2016-10/23/0008047010184.jpg

Başkan Erhan Elmastaş Bandırmaspor´un gelecekteki teminatı olacak altyapıya yaptığı konuşmada gelecekte formasını giyecekleri Bandırmaspor´u özlenen başarılara taşıyarak efsaneleştirecek bir ekip yaratmanın temellerini attıklarını, geç kalınmışta olsa bundan sonra uygulamanın aksaksız devam ederek dışa dönük transfer harcamalarını, içe dönük kendi ve öz evlatlarından oluşturma çabası içinde olacaklarını vurguladı.

/resimler/2016-10/23/0008376073329.jpg

Bu anlamda gerek teknik ekip, gerek malzeme, gerekse diğer ikmallerde sonuna kadar katkı verecekleri altyapıların futbol adına bir takım için alınan en doğru karar olduğunu söyledi.

Bandırmaspor altyapılardan sorumlu koordinatör Ertunç İşbay ise Bandırmaspor´un ligdeki statüsü gereği bugün U-21 mücadelesini başarı ile verdiğini, bu başarının en alt takıma kadar sirayet etmesi adına bölgesel analiz çalışmalarının sürdüğünü vurgulayarak ?Çevremizdeki ilçelerin Başkan, Kaymakam, Milli Eğitim ve Spor kulüpleri ile koordineli olarak uygulamak istediğimiz program kapsamına her ilçenin kendi altyapısı oluşturulacak, burada yetişen oyuncular ivme kaydettikleri takdirde Bandırmaspor himayesinde profesyonelliğe kadar taşınacak.? Dedi.

/resimler/2016-10/23/0009098261445.jpg



Deniz GEZERLER
24.10.2016 08:37:01
Bandırmaspor FABRİKA ayarlarını bilmeyenler inanır anca buna . Bandırmaspor geçmişinde 6 bandırmalı ile oynardı o zaman ama EGOLARINI yenemeyen lerin yeri yoktu bandırmaspor da şimdi başkalarının emeklerini çalarak ALTYAPI oluşturmaya çalışılıyor. Öğretmen baskısı , Aile baskısı ile biraz sivrilen diğer takımdaki oyuncular kandırılarak onlara emek veren insanların haberi bile olmadan ALTYAPI ya alınıyor. Buraya kadar bişey yok sonrası vahim Hangi grup olursa olsun en fazla 18 kişi yazabiliyorsun kadroya 18 den sonralar ne oluyor önemli olan bu işte bütün iyileri toplaya toplaya sonunda sadece ve sadece 4 tane AMATÖR TAKIM BIRAKTINIZ farkında değilsiniz.

Anahtar Kelimeler: fabrika ayarlarına dönüyor
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli