Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Türkkan, Darıca'daki elektrik kesintilerini sordu

İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e Darıca’da sık sık yaşanan enerji kesintilerini sordu.

Türkkan, Darıca'daki elektrik kesintilerini sordu
08 Ekim 2019 - 15:02
Darıca Sırasöğütler Mahallesi’nde enerji temini sorunları yaşandığını belirten İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıdı. Türkkan, “Darıca Sırasöğütler Mahallesi SEDAŞ kaynaklı enerji temini sorunları yaşamaktadır. Mahalle sakinlerinin sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı günlük yaşamları aksamaktadır. Bölgedeki trafolar yetersiz gelmektedir ve sıklıkla arızalar yaşanmaktadır” dedi.
TÜRKKAN’IN YANIT BEKLEDİĞİ SORULAR
Sırasöğütler Mahallesi’nde trafoların kapasitesi yeteriz olduğundan sık sık elektrik arızaları meydana gelmektedir. Tüm bu kesintilere rağmen SEDAŞ 2019 yatırım programlarında trafolarla ilgili herhangi bir çalışma yer almamaktadır. Bu konu ile ilgili olarak bakanlık olarak SEDAŞ hakkında herhangi bir karar, tavsiye ya da yaptırım uygulanmakta mıdır? Bakanlık olarak Sırasöğütler Mahallesi’nde trafoların yenilenmesi ve hizmet vermesi gereken ek trafolar için herhangi bir çalışma ya da takvim belirlenmiş midir?