BALKANLIOĞLU VALİLİK PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Yaşam 23.06.2017 - 16:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4115+ kez okundu.
 

BALKANLIOĞLU VALİLİK PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ramazan Bayramı öncesinde Ordu Valiliği’ne bağlı birimlerde görev yapan personellerle bayramlaştı.

Valilik  Toplantı Salonu’nda  gerçekleştirilen bayramlaşma merasimine, Vali Yardımcıları Ekrem Yaman, Ekrem Ballı, Turgut Subaşı, Fatih Görmüş ile Valilik birim müdürleri ve personelleri katıldı. Valilik birim müdürleri ve personeli ile tek tek tokalaşarak Ramazan Bayramlarını kutlayan Vali Balkanlıoğlu, bayramların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirterek, tüm personele sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlar geçirmelerini diledi. Vali Balkanlıoğlu, ”3 yıldır Ordu Valiliği görevinde bulundum. Ordu, çok güzel bir şehir ve Orduyu çok sevdik. Meslektaşlarımız arasında Vali olmak son derece önemli. Önemli  olan çalıştığınız ve temasta bulunduğunuz insanlarla, çevrenizle uyumlu, iyi insan olabilmek, iyi anılmak. Çalıştığınız yerlerde herkes sizden hoşnutsa ne kadar büyük bir mutluluk. Ben  görev yaptığım yerlerde iyi intibalarla ayrılmaya özen gösteririm. Mesai arkadaşlarımın da desteğiyle  güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum. Bürokraside hiç birşey eksik ve yarım  kalmadı.  Ordu’yu tanıttık, OSB’ler oluşturmaya çalıştık. Eğitim seviyesini yükseltmeye gayret ettik. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diyerek, sözlerini tamamladı.
Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ramazan Bayramı öncesinde Ordu Valiliği’ne bağlı birimlerde görev yapan personellerle bayramlaştı.

Valilik  Toplantı Salonu’nda  gerçekleştirilen bayramlaşma merasimine, Vali Yardımcıları Ekrem Yaman, Ekrem Ballı, Turgut Subaşı, Fatih Görmüş ile Valilik birim müdürleri ve personelleri katıldı.

Valilik birim müdürleri ve personeli ile tek tek tokalaşarak Ramazan Bayramlarını kutlayan Vali Balkanlıoğlu, bayramların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirterek, tüm personele sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlar geçirmelerini diledi.

Vali Balkanlıoğlu, ”3 yıldır Ordu Valiliği görevinde bulundum. Ordu, çok güzel bir şehir ve Orduyu çok sevdik. Meslektaşlarımız arasında Vali olmak son derece önemli. Önemli  olan çalıştığınız ve temasta bulunduğunuz insanlarla, çevrenizle uyumlu, iyi insan olabilmek, iyi anılmak. Çalıştığınız yerlerde herkes sizden hoşnutsa ne kadar büyük bir mutluluk. Ben  görev yaptığım yerlerde iyi intibalarla ayrılmaya özen gösteririm. Mesai arkadaşlarımın da desteğiyle  güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum. Bürokraside hiç birşey eksik ve yarım  kalmadı.  Ordu’yu tanıttık, OSB’ler oluşturmaya çalıştık. Eğitim seviyesini yükseltmeye gayret ettik. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diyerek, sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.