Bal’da son perde!

Bal’da son perde!

Aksaray 1. amatör kümede playoff şampiyonu Akhisarspor ile Bal liginde sezonu 10. sırada tamamlayan Sanayispor bugün Dağılgan Stadında Bal Ligin de Aksaray’ın sesi olmak için mücadele edecek.

 İki takımda  son hazırlıklarını  tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.  Bal ligi için son sözün söyleneceği Akhisarspor ile Sanayispor arasındaki mücadele öncesinde takımlarda  ciddi eksik bulunmuyor. Karşılaşmanın hafta içi olması nedeni ile  Sanayispor taraftarının  az sayıda tribünlerdeki yerlerini almaları beklenirken köy takımı Akhisarspor’un ise büyük bir taraftar kitlesini arkasına alması bekleniyor.

İlk kez tarihlerinde bal ligi baraj maçında kozlarını paylaşacak iki ekibinde hedefi  sahadan zaferle ayrılmak. Bugün oynanacak zorlu mücadelenin sonunda kazanan takım 2015-2016 futbol sezonunda Aksaray’ın bölgesel ligdeki temsilcisi olacak. Karşılaşmada  maçın normal süresinde eşitlik bozulmaz ise

uzatma bölümlerine geçilecek. uzatma bölümlerinde de  eşitlik bozulmadığı taktirde seri penaltı atışları sonunda  gülen taraf belli olacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.