27 Nisan 2024 Cumartesi   

BAL'DA KALACAĞIZ

BAL'DA KALACAĞIZ
 

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN BAL’DA KALACAĞIZ
Tunaspor ve Bayrampaşa Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Altuntaş, takımlarının ikinci yarıda çıkışa geçeceğine inandığını belirtirken, “9 maçın 8’ini kazanacak güçteyiz. Ligde kalacağız” dedi.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grupta mücadele eden Bayrampaşa Tunaspor ve aynı zamanda Bayrampaşa Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Altuntaş, Paşavizyon'a takımın son durumu ve Bayrampaşa’daki kulüplere yönelik çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bayrampaşa Tunaspor’un ikinci yarıda çıkışa geçeceğine inandığını belirten Altuntaş, Bayrampaşa kulüplerinin de yakın bir zamanda çok daha iyi yerlere gelerek başarılı sonuçlar alacağını ifade etti.

İKİNCİ YARIDA ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ
Başkan Altuntaş, Bayrampaşa Tunaspor'un bu sezonun ilk yarısında gösterdiği kötü performansı yeni transferlerinin de katkısıyla tersine çevireceklerini ve ligin ikinci yarısında çıkışa geçeceklerin söyledi.
Geçen sezon Tunaspor'un çok başarılı bir dönem geçirdiğini belirten Altuntaş, “Bu sezon gruptaki konumumuzun sebebi kısıtlı imkanlar. Geçen sene çok iyi kadro yaptık ve zorlu gurubu 3. bitirdik. Ligi iyi konumda bitirince oyunculara daha iyi teklifler gelince elde tutmak zor oldu. Bizde kaliteli katımlardan tecrübeli oyuncular aldık. İyi kadro kurduğumuzu düşünüyorduk ama bu ligi bilmeyen futbolcular olduğu için ilk yarı 7 puan toplayabildik. Teknik direktör olarak ligin ikinci yarısında Ata Haluk Yalın hocayla yola çıktık. Devre arasında 12 futbolcu gönderip, 14 transfer yaptık. Osmaniye İstiklalspor’dan stoper Elyasa Abdulgaffarademoğlu, sağbek Uğur Oralı, solbek Ümit Özen, Sağ açık Hasan Zeren, Bağlarbaşı’ndan stoper Ali Sabuncu, sol açık Muhammed Raşit Yöndem, Konyaaltı Belediye’den stoper Mustafa Koçak, İstanbul Bafraspor’dan forvet Ergün Vezir’den sonra ise Çorluspor’dan 10 numara pozisyonunda oynayan ve 43 kez milli olan Mehmet Topçu, Çatalca Kestanelik’ten Murat Davutoğlu, Sekbanlar’dan forvet Mehmet Ozan Aslanağız ve orta saha oyuncusu İsmail Yılmaz'ı aldık. Yeni transferlerle ligde kalacağımızı umuyorum. BAL statüsü çok ilginç. Adeta bıçak sırtındayız diyebiliriz. Küme düşmemek için kesinlikle son 2 sıra içinde yer almamız lazım. Fikstür avantajımız var. Çünkü kendi sahamızda Vefaspor ve Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor maçlarımız var. 31 puan gibi hedefimiz var. Grubumuzda lider Ergene Velimeşe ile çekişen Sultangazispor'un da şampiyonluğu bizim elimizde gibi. Çünkü onların rakipleriyle biz oynayacağız” diye konuştu.

HER TÜRLÜ SONUÇTA PLAKET VERİYORUZ
Amatör takımlarda bir ilki gerçekleştirerek, futbolcularını motive etmek için maçın en iyi oyuncusuna plaket verme uygulaması getiren Bayrampaşa Tunaspor'un Başkanı Mustafa Altuntaş, “Bu sene maçlardan sonra yensek de, berabere kalsak da yenilsek de plaket veriyoruz. Bu duruma karşı çıkıp, 'Mağlup olmuş takıma plaket mi verilir' diyenler oldu. Biz yönetim olarak maçın adamını seçip, gönülleri okşamak istedik. Mağlup olabiliriz, skor sadece bir neticedir. Önemli olan mücadeledir. Bütçe olarak futbolcuya istediğini veremiyoruz belki ama onların verdiği mücadelenin hakkını vermek istedik. En genç oyuncuya, en yaşlı futbolcularımıza plaket verdik, ironi yaptık. En yaşlı oyuncumuz mücadele ediyorsa diğer arkadaşlarımızda ondan örnek almalılar. Bu uygulama ligin ikinci yarısında da devam edecek. Çıkış yakalayacağız ligde kalacağız. Buna inanıyoruz” dedi.

ŞUANKİ KADROMUZA GÜVENİYORUM
Bu sezon toplamda 30 transfer yaptıklarını belirten Altuntaş, ciddi yatırımlar yaptıklarını ifade ederek, “Tesisleşmeye gidiyoruz. Formalar, antrenman malzemelerimiz 1. sınıf. Oyuncuların kaldığı yerde wi-fi var, çayımız, yemeğimiz her şeyimiz var. Amaçlarımızda Bayrampaşaspor’a futbolcu vermekte var. Bu sezon başında 2 oyuncu verdik. Daha fazlasını yapmak istiyoruz. Tunaspor'un asıl misyonu budur. Bu sezon ligde kalıp bu kadroyu koruyabilirsek, önümüzdeki sezon sonu Tunaspor’u bir üst ligde görmek şaşırtıcı olmaz. Ligde en az para harcayan takımlarındanız. Kötü başladık. 'Deneme pahalı olur' derlerdi biz tecrübe etmiş olduk. Şuanki kadromuzla lige damga vuracağımıza inanıyorum.

KULÜPLER BİRLİĞİ OLARAK İYİ YOLDAYIZ
Bayrampaşa Kulüpler Birliği'nin kurucularından biri olduğunu ifade eden Başkan Altuntaş geçen yıl başkanlığa geldikten sonra ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi. Göreve geldikleri zamandan beri geçen bir yıllık süreyi değerlendiren Altuntaş, “Kulüpler Birliği'ni devraldığımızda toplantı yeri yoktu. Kasada para yoktu, forma yoktu, tabelamız yoktu. Biz geldikten sonra Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner destek verdi. Kulüpler Birliğine Kartaltepe'deki Bayrampaşa Belediye Stadı'nın binasında salon verdi. Kulüpler Birliği'nin tabelasını asmamıza izin verdi. İsteklerimizi dinledi ve bize destek verdi. Kulüplerimizin malzeme ihtiyaç gereksinimlerini karşıladık. Belediyemiz forma konusunda yardım etti. Bütün kulüplere araç yardımında bulunduk. Bayrampaşa’daki 4 sahayı tüm amatör takımlarımızın kullanabilmesini sağladık. Belediye ile görüşmelerimiz sonucu Bayrampaşa'daki voleybol ve basketbol takımlarına da malzeme yardımı yapılmasını sağladık. Böylece malzemeler konusunda adaletli olduk. Artık Kulüpler Birliği olarak az da olsa bir bütçemiz de var. Yardıma ihtiyacı olan kulüplere de yardım ediyoruz. Son olarak da her kulübe içindeki tüm sağlık malzemelerinin eksiksiz bir şekilde yer aldığı sağlık çantası projemiz var. Çok yakında tüm Bayrampaşa kulüplerine bu çantaları dağıtacağız. Kulüpler Birliği olarak bütün amatör kulüplerimizin yanındayız. Bunun yanı sıra Bayrampaşa Kulüpler Birliği, üye olan takımlardan oluşuyor. Usülsüz yürütmelere karşı Kulüpler Birliğine üye olmayan takımlardan faaliyet belgesi istedik. Türkiye Futbol Federasyonu her türlü usulsüzlüklere karşı bizlere denetleme yetkisi de verdi. Kulüplerin referansları oluştu. Bu çalışmayla denetimimiz daha kolay oluyor” diye konuştu.

İLÇEMİZİN TAKIMLARI ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK
Bayrampaşa kulüplerinin bu sezonki performansını da değerlendiren Başkan Mustafa Altuntaş, öncelikli olarak Süper Amatör Lig’deki takımlarımızdan İstanbul Bafraspor, Altıntepsispor ve Yıldırım Bosnaspor gruplarını orta sıralarda bitirdiler. Bu üç takımımızın gelecek yıl çok daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum. 1. Amatör Lig’de Kartaltepe ve Terazidere’yi de şampiyonluklarından dolayı kutluyorum. Gelecek yıl Süper Amatör’de 5 takımımız Bayrampaşa’yı temsil edecek. Hepside köklü kulüpler, lige renk katacaklarını düşünüyorum. 11 Şubat’tan itibaren başlayacak 2. Amatör Lig’de mücadele eden tüm Bayrampaşa takımlarına başarılar diliyorum. İnşallah onları sezon sonunda 1. Amatör Lig’e çıkmış olarak görürüz. Bayrampaşa takımlarının sağlam adımlar attığını ve çok yakın zamanda ses getireceklerine ve çok daha iyi yerlerde olacaklarına inanıyorum. Bayrampaşa futbolcu yatağıdır. Yakın zamanda yeni Arda Turan ve Necip Uysal’ların çıkacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Tarih: 15 Şubat 2017 Çarşamba    Hit: 3974

Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol