Bakanlık açıkladı: Yeni safhaya geçildi! Komandolar sahaya indi

MSB: "Teröristlerin kış tertiplenmesinin önlenmesi için Pençe-3 Operasyonu'nda yeni bir safhaya geçildi. Yeni komando birliklerimiz sahaya indirildi"

GİRİŞ 18.09.2019 11:05 GÜNCELLEME 18.09.2019 11:57
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

MSB, teröristlerin kış tertiplenmesinin önlenmesi için Pençe-3 Operasyonu'nda yeni bir safhaya geçildiği, yeni komando birliklerimiz sahaya indirildiği bildirildi.

 

 

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, teröristlerin kış tertiplenmesinin önlenmesi için Pençe-3 Operasyonu'nda yeni bir safhaya geçildiği, yeni komando birliklerimiz sahaya indirildiği bildirildi.

Açıklamada, "Son 4 ay içinde 111’i Pençe Harekatı'nda olmak üzere Irak'ın kuzeyinde 417 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.

 

 

YORUMLAR 16
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Peygamer ocaginin yigitleri Allahım daime yardimciniz olsun düsmanlara hainlere asla fisat vermesin ,ayaginizi bir kücück dahi tas parcasi degmeden görevlerinizi bitirdikden sonra ailelerinize kavusmak nasip etsin ,gördügünüz yerede gebertin hgainleri asla ve asla acimayin onlarda sizlere hic acimniyor.
    Cevapla
  • Kemal Yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH yar ve yardımcıları olsun ayaklarına taş değdirmesin inçitmesin göz bebeğimiz mehmetçiğimizi. Mermileri keskin her attığını alçakları alnından isabet eylesin RABBİM c.c İNşALLAH. Satılmış pkklı hainleri kahrı perişan etsin inşALLAH. Sizlerle gurur duyuyoruz hey maşALLAH arslan parçaları. Dualarımız daima sizlerle.
    Cevapla
  • Musti_180 4 yıl önce Şikayet Et
    Hay masallah Ayaginiza tas degmesin allahim sizi daima. Muvaffak eylesin. Siz sadece bu vatanin deyil bütün Islam aleminin komandolarisiniz.
    Cevapla
  • şahabettin 4 yıl önce Şikayet Et
    iblise tapan son mahluk geberene kadar gevşemek yok ALLAH yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz Türkiye olarak Sizinle Gurur duyuyoruz. Allah sizden Razı olsun. Fırat’ın doğusuna Askeri Harekatını başlatmalı ve Operasyon ile Terörün ve ABD’nin alayını Temizlemek lazım... ABD’ye güven olmaz. Güvenli bir bölgede olmayacak. Sadece kendimiz yapabiliriz, ABD ve Avrupa’ya yıllardır aynı şeyi söyleyip duruyoruz . Onlar bizi değil, PKK’yı seçtiler. Bunlardan hiçbir hayır gelmez...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler