Bakan Zeybekci'den çarpıcı Katar açıklaması

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, partisinin Denizli’deki bayramlaşma programında Katar’a verilen desteğe ilişkin bazı detayları açıkladı.

Bakan Zeybekci'den çarpıcı Katar açıklaması
Bakan Zeybekci'den çarpıcı Katar açıklaması
GİRİŞ 27.06.2017 00:46 GÜNCELLEME 27.06.2017 00:49
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Katar krizinin başında "Bu konuyu vaziyet edinin, bu iş bu kadar değil, rahat değil" dediğini aktaran Zeybekci, aynı akşam Katar'ın ekonomi bakanıyla ilk defa telefon görüşme yaptıklarını aktardı.

"BUGÜNE KADARKİ EN BÜYÜK HAVA TAŞIMA OPERASYONU"

Zeybekci şöyle devam etti:

"Telefon görüşmemizin detaylarını vermeyeceğim. Ama durumlarının o kadar iyi olmadığını, hatta çok sıkıntılarının olduğunu o anda öğrendik. Ve ertesi gün sabah dünyanın en büyük hava yollarından bir tanesi olan Türk Hava Yolları'nın kargo uçakları ertesi sabah kardeşlerimizin yanına gitti. Ertesi sabah oradaydılar. Şu an itibarıyla dün gece saat 12.00 itibarıyla 121 tane kargo uçağı gitti bugüne kadar. Dile kolay dünyanın bugüne kadarki en büyük hava taşıma operasyonunu iki haftada yaptık. Bir gemi gitti arkasından yedi tane TIR gitti. Arkasından da bir gemi daha ve bugün uçaklar devam ediyor ve normalleşiyoruz."

Ekonomi Bakanı Zeybekci, konuşmasında Katar'a gönderilenlerin içeriğinin ne olduğuna dair bilgi vermedi.

YORUMLAR 31
  • Olacak okadar 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun size dedirten hareketler işte ! siyasetçiyim diye geçinen boş işlerle uğraşan , hainlerle kol kola yürüyen yapacak siyaseti olmayan tükenmişlik siyasi sendromu yaşayan siyasiler sadece izleyerek siyasetin daha nasıl iyi yapıldığını öğrene bilirler.
    Cevapla
  • Bekir 6 yıl önce Şikayet Et
    Katara giden gıda yüklü gemi. Muhtemelen yarın Kızıldenizden çıkmış Hint okyanusuna ulaşmış olacak. Ben bu gemiyi takip ediyorum. Nasıl olduğunu merak etmişsinizdir. Ben de denizci olduğum için gemilerin internet üzerinden canlı yayın sistemi var oradan görüyorum
    Cevapla
  • FM.. 6 yıl önce Şikayet Et
    Ecdadimiz tarih boyunca yardim isteyen herkese el uzatmis bir cok örneği var. Osmanlı İmparatorluğu yardım isteyen Fransaya , Avrupa içlerine, Uzak doğuya , Güney Afrikaya vb. seferler düzenlemiş . Katar 'a yapılan bütün dünyaya büyük bir mesaj, ortadoğuda oynanan oyunlara karşı büyük bir hamle.Durmak yok yola devam.
    Cevapla
  • baba. 6 yıl önce Şikayet Et
    katar referandumla Türkiyeye bağlansın.En güzeli bu.Hatta başka ülkelerde bağlanabilir.Bölgede tek baba ülke Türkiye.
    Cevapla
  • mesut 6 yıl önce Şikayet Et
    etrafın sarıldığı zaman ne nefes alabilirsin ne ihracat yapabilirsin neme lazımcılık sonunda seni canavarın kucağına atar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı