Bakan Soylu'dan çok sert açıklama: İspat ederseniz istifa ederim!

Bakan Süleyman Soylu, İçişleri Bakanlığı resmi sitesinden yayımladığı açıklamada bir gazetecinin Menzil cemaati ile ilgili yazısına sert tepki gösterdi. "Emniyette Menzilci var mı?" başlıklı yazıya ilişkin açıklama yapan Soylu, "Bırakınız son atamaları, görev dönemimde böyle tek bir atamanın olduğunu ispat ederseniz istifa ederim" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu'dan çok sert açıklama: İspat ederseniz istifa ederim!
Bakan Soylu'dan çok sert açıklama: İspat ederseniz istifa ederim!
GİRİŞ 22.11.2019 16:36 GÜNCELLEME 22.11.2019 17:12
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Bakan Soylu, o yazıya ilişkin yaptığı açıklamada, ''Kaleme aldığınız yazınızda son atamalarda Menzil cemaatinin etkin olduğunu ve tüm atamaların onlar tarafından yapıldığını iddia etmiştiniz. 20.11.2019 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonunda bakanlığımın 2020 yılı Bütçe Kanun Tasarısı'na ve 2018 Yılı Kesin Hesap Kanun Tasarısı görüşmelerinde benzer iddia ile ilgili şahsıma sorulan soruda vermiş olduğum cevapta belirtiğim sözümün arkasındayım. Bırakınız son atamaları, görev dönemimde böyle tek bir atamanın olduğunu ispat ederseniz istifa ederim" dedi. 

 

 

'KURUMLARIMIZI FELÇ ETMEK İSTİYOR'

"Sizin gibi zihniyetler, memleketimizin inanç, gelenek, sosyolojik gerçeklerini yıllarca sömürerek istismar etti" diyen Soylu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

 

 

"Kurumlarımıza da aynı istismarı bulaştırmaya çalışarak, onları felç etmek istiyor. Ayrıca toplumumuzda yüz yıllardır var olan sosyolojik gerçeklerle, devlet yapımızı farklı sebeplerle karşı karşıya getirmenizde ayrı bir fitneciliktir. Devlet yapımızı sadece bir koltuk için iğfal ettirmekten kaçınmayan 'iftiracı kuşlarınıza' da söyleyin, Türkiyemizin bugün yüz akı olan emniyet teşkilatımızın elde ettiği başarıları ve aldığı güçlü mesafeyi karalamaya çalışmak fesatlık, çekememezlik ve fitnedir. Türk Polis Teşkilatı, kuruluşundan bu yana toplumun düzen, barış, huzur ve güvenlik içerisinde hayatını sürdürmesine imkan sağlayan ortamın oluşturulması ve korunması bilincine sahip liyakatli personel ile görevini ifa etmektedir. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden canı pahasına çalışan değerli teşkilatlarımızı ve milletimizi Allah, sizler gibi fitnecilerden, dedikoduculardan ve koğuculardan korusun."

YORUMLAR 88
  • Hızır 4 yıl önce Şikayet Et
    Menzil cemaatine mensup olanlar devlet kademelerinde yer alamazmı. Polis, amir, memur olamazmı. Müdür genel müdür, vekil bakan olamazmı. Bu nasıl zihniyet.
    Cevapla
  • arif abi 4 yıl önce Şikayet Et
    olamıyorlarmış demekki baksana. ne denir bilmem ki?
    Cevapla
  • Osaman53 4 yıl önce Şikayet Et
    Ateist, chp’li, dhkpc’li, mkpl’şi pkk’lı işe alımlar olsa ses çıkarmazlar. Çünkü onlar kendileri gibi adam isterler.
    Cevapla
  • Sizi seviyoruz 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Bakanim. Reisimizi sizi ve hükümeti Islam a hizmet ettiginiz icin Allah icin seviyoruz. Bu din düşmanı sol gazetecilerin lafina bakıp ehli sünnet tarikatlara cephe almayin lütfen. 15 Temmuz gecesi bu solcu gazeteciler atm kuyruklarina girerken tarikat ehilleri tanklarin karşısında durdu tabi bunu Allah icin Memleketimizin bekasi icin yapti
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın adam. Kim ne derse desin. Milliyetçi vatansever... Bu vatan sana minnettar. Tarih bunu yazacak, içimizdeki hain köpeklerin suyu kurusun.
    Cevapla
  • oldu mu şimdi? 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu açıklamayla o yazıyı yazan gazeteciyi sevindirdiniz. Sayenizde bayram ediyorlar. Tam da onların istediğini yapmışsınız. Biraz basiret be canım ksrdeşim, biraz basiret. Ataistler mi dolsun devlet kadrolarına? Mütedeyyin ailelerin çocukları iş bulamasın, atanamasın, tasfiye edilsin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki