Gündem

Bakan Selçuk'tan kadro müjdesi! 1343 kişi kadroya yerleştirilecek

Devlet korumasından yararlanan kişilerin merakla beklediği kadro müjdesini Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk verdi.

KAMU KURUMLARINDA KADROLU OLARAK ATANACAKLAR

Kamu kurumlarına 1 haziran itibariyle tercih işlemleri başlayacak devlet korumasından yararlanan kişilerle ilgili olarak Bakan Selçuk, “Gençlerimiz, 1 Haziran itibariyle kamu kurumlarına yerleşebilmek için tercih işlemleri yapabilecek” dedi.

15 HAZİRAN’DA SONA ERECEK

1 Haziran’da başlayacak ve 15 Haziran’a kadar devam edecek kamuda istihdam hakkı kazanan gençlerin tercih işlemleri hakkında açıklama yapan Bakan Selçuk, yerleştirme işlemleri için tercih kılavuzunun bugün itibariyle bakanlığın internet sitesinde (https://www.ailevecalisma.gov.tr ) yayınlanacağını ve tercihlerin e-devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden yapılabileceğini  duyurdu.

Bakan Selçuk'tan kadro müjdesi! 1343 kişi kadroya yerleştirilecek

54 BİN KİŞİ ATANMIŞ OLACAK

Bakanlığa bağlı kuruluşlarda yetişen 54.144 gencin atamasının yapılmış olacağını belirten Bakan Selçuk, “Bakanlık olarak, gençlerin korunması ve hayata en iyi şekilde hazırlanması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Devlet korumasındaki çocukları, eğitimlerinin her aşamasında destekleyerek, gelecek kaygısı yaşamamaları için istihdamda olmalarını önemsiyoruz. Gençlerimizin iş hayatına başlayarak ülkemizin kalkınması ve büyümesine katkı sağlaması son derece mutluluk verici. Evlatlarımızı kamuda istihdam ederek ailemizi büyütmeye ve onları desteklemeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.