• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Selçuk, Gaziler ve Şehit Yakınları ile görüştü

Yeniakit Publisher
2020-01-22 17:46:00 - 2020-01-22 18:19:43
Bakan Selçuk, Gaziler ve Şehit Yakınları ile görüştü

15 Temmuz Gazileri ve Şehit Yakınları ile görüşen Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Gaziler ile Şehit yakınları için toplanan paraların hak sahiplerine fazlası ile iade edileceğini söyledi. 25 Ocak'ta eylem yapmaya hazırlanan Gaziler ile Şehit Yakınları bu kararlarından vazgeçerken, ellerini avuçlayarak '15 Temmuz Gazileri kayıp milyonlar için sokağa çıkmaya hazırlanıyor' başlığı ile haber yapan sol medya ise sessizliğe büründü.

Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr

Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'nın 15 Temmuz Gazileri ve Şehit Yakınları için toplanan paraları hak sahiplerine teslim etmedikleri ve hatta ortada böyle bir vakfın olmadığı iddia edilmişti. 15 Temmuz tarihinde hainlere karşı direnerek Gazi olanlarla hayatını kaybeden Şehitlerimizin yakınları da haklarını istemek için 25 Ocak tarihinde yasal çerçevede eylem yapmaya hazırlanıyordu.

Sol paçavralar hoşlarına giden bu haberi '15 Temmuz Gazileri kayıp milyonlar için sokağa çıkmaya hazırlanıyor' başlıkları ile servis etti.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sol medya ellerini avuçlayarak 25 Ocak gününü beklerken, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 15 Temmuz Gazileri ve Şehti Yakınları'nı makamında kabul etti. "Hainlere karşı vücutlarını siper eden Gazilerimiz ile Şehitlerimiz ve onların acılı yakınları bizler için çok değerlidir." diyen Bakan Selçuk, Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'nın yakın zamanda faaliyete başlayacağını ve hak sahiplerine paralarının teslim edileceğini söyledi.

Bakan Selçuk ile görüşen Gaziler ve Şehit Yakınları 25 Ocak'ta yapacakları eylemlerini iptal etti. Öte yandan eylem haberini köpürterek servis eden sol medya ise yaşanan bu gelişmeyi görmezden gelerek sessizliğe büründü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet

Bu vok ayıp oldu.Biz parayı bu insanlara gönderdik size değil bakan

Erz

Sayın Selçuk bakan değiş de muhalefet partisi üyesi gibi konuşmuş. 18-19 yıldır iktidardasınız. Neden şehit ve gazilerin haklarını vermiyorsunuz. Hatta 15 Temmuz şehitleri gazileri ve diğer şehit gaziler diye ayrım yapıyorsunuz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23