Gündem

Bakan Selçuk Berna Laçin'in kreş sorusuna cevap verdi!

Dün gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrasında Türkiye’de normalleşme süreci ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamalar arasında 1 Haziran’dan itibaren kreş ve gündüz bakım evlerinin açılacağı da yer aldı.

BERNA LAÇİN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN SORDU

Kreşlerin açılacağını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurmasının ardından sosyal medya paltformu Twitter üzerinden Berna Laçin, “Alın size yeni nesil soru örneği: 1 Haziran sonrası kreşler açılacak ama 18 yaş altına 5 gün sokağa çıkma yasağı uygulanacaktır. Bu durumda kreşlere gidenler kaç yaşındadır?” diyerek paylaşım yaptı.

Bakan Selçuk Berna Laçin'in kreş sorusuna cevap verdi!

BAKAN SELÇUK CEVAP VERDİ

Laçin’in paylaşımına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk cevap verdi. Laçin’in yorumunu paylaşarak cevap veren Bakan Selçuk, “Bunun düşünülmediğini zannedecek yaşta olmadıkları kesin” ifadelerini kullandı.

Bakan Selçuk Berna Laçin'in kreş sorusuna cevap verdi!

ÇOCUKLAR VELİLERİYLE DIŞARI ÇIKABİLECEK

Yayımlanan genelgeye göre sokağa çıkma yasağına tabi olan çocukların ve gençlerin ihtiyaca göre bakıcı, aile büyüklerine, kreş veya gündüz bakım evlerine gidebilecek, veli veya vasilerinin nezaretinde yolculuk yapabilecek.