Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dipsiz Göl talimatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Doğal güzellik olarak hepimizin bildiği Dipsiz Gölü'müzle alakalı istemediğimiz bir süreç yaşandı. Buna ilişkin Sayın Cumhurbaşkanı'mızın da talimatlarıyla Dipsiz Göl'ün eski haline getirilmesi için 4 maddelik bir eylem planı belirledik. Bakanlığımız, bakan yardımcımız ve ilgili genel müdürlüğümüzle olayı yerinde takip ediyoruz, valiliğimizle bu süreci yürütüyoruz" dedi.

GİRİŞ 22.11.2019 17:18 GÜNCELLEME 22.11.2019 18:15
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kadıralak yaylamız hiçbir zaman imara açılmayacaktır. Aksine koruma alanını dört kat artırarak daha da büyüttük ve alan miktarıyla birlikte burada atılacak her türlü adım da bakanlığımız uhdesinde Tabiat Varlıkları Genel Müdürlüğümüz onayıyla yapılacaktır." dedi.

 

Dipsiz Göl talimatı

Erdoğan, "Doğal güzellik olarak hepimizin bildiği Dipsiz Gölü'müzle alakalı istemediğimiz bir süreç yaşandı. Buna ilişkin Sayın Cumhurbaşkanı'mızın da talimatlarıyla Dipsiz Göl'ün eski haline getirilmesi için 4 maddelik bir eylem planı belirledik. Bakanlığımız, bakan yardımcımız ve ilgili genel müdürlüğümüzle olayı yerinde takip ediyoruz, valiliğimizle bu süreci yürütüyoruz." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • Er Ka 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok merak ediyorum bu kazı iznini alan kişimi yoksa kişiler mi bundan bahseden hiç yok.
    Cevapla
  • Neriman c 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis talimat verde biz boynu bükük kadroya gecen taseronlari sevindir
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    12 bin yıllık bır gölü kurutanların elleri kurusun
    Cevapla
  • 6363 4 yıl önce Şikayet Et
    Yağmur gölü tekrar eski haline getirir.
    Cevapla
  • Yigit 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadece bu Gölcük değil ülke genelinin tamamında, neresi korunacaksa yasal koruma altına alınmalı, önüne gelen belediye istediği yere kazma vurursa , bu ülke 2 adım ileri gidemez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle